top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

5 juli 10:00 - 12:00 Forumcafé 'Samenwerken aan Continuïteit'

Bijgewerkt op: 9 sep. 2019


Het NCB staat voor samenwerken en transparantie in de woningbouwmarkt. Vanuit het Opdrachtgeversforum in de bouw ontvingen we de volgende uitnodiging die we graag met jullie delen:

De bouwsector is erg gevoelig voor de conjunctuur en dat heeft effect op zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. In tijden van crisis is de concurrentie tussen marktpartijen fel, in tijden van economische bloei schuift die strijd juist op naar opdrachtgevers.

Om de grote opgave waar de bouwsector voor staat aan te kunnen, is er behoefte aan stabiliteit en continuïteit. Inzicht in de (middel)lange termijn opgave en een goede timing van tenders zouden daaraan kunnen bijdragen.

Datum en Inhoud

Dit Forumcafé heeft dan ook als thema samenwerken aan continuïteit, en zal plaatsvinden op 5 juli 2019 van 10:00-12:00 uur in de Social Impact Factory, gebouw 'De Utrechter', Vredenburg 40, Utrecht.

met elkaar Aan een drietal stamtafels worden gesprekken aangegaan. Aan iedere tafel zit een gastheer of -vrouw, en schuiven zowel deelnemers van marktpartijen als van opdrachtgevers aan. Zo kunnen er in ontspannen sfeer ervaringen, knelpunten en goede voorbeelden gedeeld worden. En hebben we tot doel meer begrip te creëren voor elkaars belangen en overwegingen.

Gesprekstafel 1: Samenwerking tussen opdrachtgevers onderling

Gesprekstafel 2: Samenwerking tussen markt en opdrachtgevers

Gesprekstafel 3: Samenwerking tussen marktpartijen onderling

Het Forumcafé is voor alle geïnteresseerde opdrachtgevers en opdrachtnemers. Aanmelden kan hier.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page