top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

De vernieuwde Conceptenboulevard.nl: dé catalogus voor woningbouw concepten


Met trots presenteren we de vernieuwde Conceptenboulevard.nl van Netwerk Conceptueel Bouwen. Deze website heeft niet zozeer aan de voorkant, maar juist aan de achterkant een metamorfose gekregen.
De Conceptenboulevard.nl biedt u als afnemer in enkele stappen een overzicht van het aanbod van woningbouwconcepten die passen bij uw vraag. Bovendien biedt de boulevard voor de overige partijen binnen de bouwsector de boulevard een mooie inkijk en benchmark op het gebied van innovatieve woningbouwconcepten.

De boulevard werd op 24 september 2019 officieel gelanceerd en was toe aan een uitbreiding in zoekfunctionaliteiten om de bezoekers nog beter te bedienen tijdens hun bezoek. De filters op Conceptenboulevard.nl zijn overgenomen uit De Woonstandaard. In De Woonstandaard zijn de basiseisen per Product Markt Combinatie (PMC) terug te vinden, alsook veelgevraagde extra eisen.


De zoekopdracht start bij het bepalen van de gevraagde PMC, waarna u vervolgens kiest uit diverse functies en prestatie-eisen die u stelt aan de woning, ingedeeld in praktisch bruikbare categorieën uit De Woonstandaard: gebruikskwaliteit, milieu, gezondheid en comfort, technische en esthetische kwaliteit.

Ook voor de conceptbouwers die hun woningconcepten presenteren is er uitbreiding. Zij kunnen vanaf nu ook ‘last minute’ deals op de site aanbieden.


Meer weten over het gebruik van De Woonstandaard? Op 12 oktober en 2 november organiseren we hierover samen met Aedes een webinar.
Ruim aanbod woningconcepten op de boulevard

In totaal vind je zo'n 100 woningconcepten op deze site. Innovatieve concepten die grondgebonden, gestapeld maar ook in de categorie “flexibel” vallen. Op de site is het vanaf nu mogelijk om concepten te vergelijken, favorieten aan te maken en een pdf overzicht van concepten te downloaden. Door het aanmaken van een gratis account kunnen ook concepten worden opgeslagen en zijn alle specificaties van de concepten zichtbaar.


Registreren en hiermee een account aanmaken is eenvoudig en binnen een minuut voor elkaar; start hier.


Toetreding concepten challenge

Begin juli werden de winnaars van de So You Think You Can BUILD challenge bekend. Met concepten voor PMC 2 werden Dura (Leven buiten de lijntjes) The New Makers (Uuthuuske) en voor PMC 7 MOOS (In The Middle Of Our Street) de winnaars in een wedstrijd die ‘eigenlijk alleen maar winnaars’ kent. Vandaar ook dat alle inzenders de mogelijkheid hebben hun inzending een jaar lang te presenteren op de Conceptenboulevard.nl. Inmiddels maken hier al ruim 30 inzenders gebruik van.


Vind een overzicht van de inzenders op de boulevard, via: link


Blijvend in ontwikkeling

We zitten niet stil: met de websitebouwer werken we continu aan verbetering en doorontwikkeling van de site. Hiervoor is en gaat het Netwerk Conceptueel Bouwen ook met haar leden en strategische partners in gesprek, om dit platform blijvend te laten aansluiten op de behoefte van de markt.


Uw mening telt. Wat vind u van Conceptenboulevard.nl? Laat het ons weten via info@netwerkconceptueelbouwen.nl327 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page