top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Geslaagd! Deze eerste deelnemers zijn nu expert én voorloper op het gebied van Conceptueel bouwen.


Het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB), Brickton en vereniging van woningcorporaties Aedes feliciteren alle deelnemers met het behalen van hun certificaat! Deze eerste lichting deelnemers heeft de training ‘Parcours voor gevorderden’ doorlopen, wat een verdieping is op de training ‘Het Fundament’ Conceptueel bouwen. Het doel van dit traject is de ontwikkeling van vaardigheden om projecten met de Conceptueel bouwen visie en principes uit te voeren.


In de drie keer tweedaagse training worden deelnemers meegenomen in de verdere verdieping en professionalisering van het transactieproces van Conceptueel bouwen. De training is bedoeld voor medewerkers bij corporaties die Conceptueel bouwen echt gaan toepassen. In deze praktische training leren deelnemers hoe het écht gaat volgens het boekje.


Het ‘Parcours voor gevorderden’ brengt alle elementen van Conceptueel bouwen samen; Vakkennis, samenwerking en verbinding in de keten. Samen met andere corporatiemedewerkers die ook de training ‘Het Fundament’ Conceptueel bouwen hebben doorlopen, volgt er een verdieping in het transactieproces. Experts uit de markt nemen de deelnemers mee in hun vakgebied vanuit praktijkvoorbeelden en ‘lessons learned’. Verder is er ruimte voor inspiratie en inzichten van vakgenoten. En er wordt gereflecteerd op de eigen aanpak om zo te leren omgaan met de uitdagingen van Conceptueel bouwen.


De resultaten na het volgen van de training:

- Kennis over belangrijke aspecten die van belang zijn voor Conceptueel bouwen.

- Het opzetten en begeleiden van projecten met Conceptueel bouwen.

- Het kunnen toepassen van het transactieproces en de verschillende fases.

- Handvatten, kennis en inzichten om intern en extern verbinding te maken met de keten.


Wilt u ook voorloper worden in de transitie naar Conceptueel bouwen? En wilt u zich inzetten voor innovatie en versnelling om toekomstbestendige woningen te realiseren met aandacht voor de klimaatdoelstellingen? Kijk dan voor meer informatie op:

* NCB leden krijgen 10% korting.

De opleiding ‘Het Ontwikkelparcours’ is een initiatief van NCB, Aedes en Brickton.143 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page