Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

De Beekse Tuin 1

5673 NK  NUENEN

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

T + 31 642 54 97 45

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2017 | Website gerealiseerd door Studio WeBuild en Pieter Huijbregts - INNNOVATIE

Kom op 24 september 'flaneren op de Conceptenboulevard'

 

Op 24 september organiseert het NCB het Bouwstroom Event 2019. 

 

Samenwerking binnen de bouw is al tijden een hot item. Hoe organiseer je dat dan? Een megaverbond tussen corporaties en bouwers die goedkopere woningen gaan bouwen? Vanuit welke ‘afspraken’ werken zij en aan welke concepten kan je dan denken? 

 

 

 

Het NCB trakteert

Dit event is gericht op NCB-leden en Corporaties. NCB-leden hebben vrije toegang en is voor alle corporaties gratis toegankelijk.

 

Feestelijke lancering

Het Bouwstroom Event starten we met een feestelijke lancering van de online Conceptenboulevard door gedeputeerde Ruimte en Wonen Provincie Noord-Brabant Erik van Merrienboer en Aedes voorzitter Marnix Norder. Zij zoomen kort in op de uitdagingen die zij zien omtrent betaalbare nieuwbouw. Welke oplossingen en prioriteiten zien zij aan de onderkant van de woningbouwmarkt en welke rol neemt transparantie en samenwerking hierbij in? 

 

Bouwen aan de bouwstroom

De omslag naar conceptueel bouwen vraagt een omslag in denken en doen. Een omslag in de manier waarop nu intern en extern wordt samengewerkt. Om alle ‘spreekwoordelijke’ neuzen dezelfde kant op te laten wijzen is nieuwe kennis nodig.  In de kennissessie hopen we u te inspireren over conceptueel bouwen en de werkwijze van De Bouwstroom (Woonstandaard) en hoe zich te begeven binnen de online Conceptenboulevard.

 

Flaneren op de Conceptenboulevard

U heeft dé kans om deze middag met drieconceptaanbieders in gesprek te gaan. We organiseren namelijk drie rondes, van ieder 30 minuten waarin u over innovatieve concepten die aansluiten bij de bouwstroom van gedachten kunt wisselen. Wie of wat past u het beste, doe ideeën op en leg hier een basis voor wellicht een langdurige samenwerking.

 

Zien wij u 24 september? Schrijf u in, er is beperkte beschikbaarheid.

Laat u meevoeren op de stroming en schrijf u in voor (maximaal) drie sessies vòòr 24 september 2019. Vanaf 12.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar met een broodje in Rosmalen (Heijmans, Graafsebaan 65).  Het programma start vanaf 13.00 uur. Rond 17:00 uur sluiten we af met een borrel

 

Schrijf je nu in: klik hier.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws