Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

De Beekse Tuin 1

5673 NK  NUENEN

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

T + 31 642 54 97 45

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2017 | Website gerealiseerd door Studio WeBuild en Pieter Huijbregts - INNNOVATIE

Menso Oosting (Fijn Wonen) volgt Martin Beukenboom op als bestuurslid van het Netwerk Conceptueel Bouwen

 

 

 

Menso Oosting is toegetreden tot het bestuur van het Netwerk Conceptueel Bouwen. Menso kent een lange geschiedenis binnen ons vakgebied met ervaring aan zowel de kant voor van de corporaties als van de bouwers. Als directeur van Fijn Wonen heeft hij in korte tijd veel baanbrekend werk verzet. Daarom zijn we erg blij dat hij zich voor het netwerk wil gaan inzetten. Binnen het bestuur gaat Menso zich vooral inzetten voor het programma Baanbreken

 

"Mijn persoonlijke overtuiging is dat er enkel grote stappen worden gezet als er naast het ‘continu verbeteren' ook ‘radicaal’ wordt veranderd. En dan heb ik het niet alleen maar over de techniek van bouwen, maar over het gehele business model van wonen.  Dat is wat mij betreft de betekenis van baanbreken. Het baanbreken gebeurt niet door er vooral heel veel over te praten, maar vooral door het zelf te proberen en te ervaren wat goed werkt en mindere goed werkt. Ik geloof dat het enorm helpt om hiervoor inspiratie op te doen, ook buiten de eigen sector."

 

Menso neemt het stokje over van Martin Beukenboom. Martin heeft zich jarenlang voor het netwerk ingezet en hij zal zich, nu wat meer op afstand, ook voor het NCB blijven inzetten. We danken Martin hartelijk voor het vele werk en voor zijn niet aflatend enthousiasme. En wensen Menso veel succes in deze rol!

 

Lees meer over Menso op LinkedIn: klik hier.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws