Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

De Beekse Tuin 1

5673 NK  NUENEN

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

T + 31 642 54 97 45

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2017 | Website gerealiseerd door Studio WeBuild en Pieter Huijbregts - INNNOVATIE

Extra feest morgen: Opening Loskade met eerste Fijn Wonen hoogbouw

Morgen, 24 september, lanceert Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) de Conceptenboulevard voor woningcorporaties. Fijn Wonen is hier ook aanwezig! 

 

Opening De Loskade

Op dezelfde dag wordt de circulaire, remontabele pop-up wijk De Loskade op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen geopend. Hier experimenteren Van Wijnen en Fijn Wonen met de wijk van overmorgen. Het gehele assortiment van Fijn Wonen wordt hier ‘geshowd’, inclusief de eerste stapelbare Fijn Wonen-studio’s (PMC 6): het nieuwste woonproduct, die ideaal is voor starters, expats, 1 of 2 persoonshuishoudens en vitale 65+ers. 

 

Volg onze ontwikkelingen

Eind dit jaar zal ook PMC 7,8 en 9 bij Fijn Wonen verkrijgbaar zijn. Zo geven zij invulling aan hun missie om betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig wonen te blijven bieden in heel Nederland. En dat is fijn voor iedereen! Volg de ontwikkelingen van Fijn Wonen. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws