Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

De Beekse Tuin 1

5673 NK  NUENEN

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

T + 31 642 54 97 45

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2017 | Website gerealiseerd door Studio WeBuild en Pieter Huijbregts - INNNOVATIE

Netwerk

Samenwerken aan betaalbaar wonen

Wij geloven dat met het gebruik van herhaalbare oplossingen (concepten) de maximale klantwaarde wordt behaald. Om de toepasbaarheid en de effectiviteit te vergroten hebben we elkaar nodig: opdrachtgever, conceptaanbieders en toeleveranciers. Onze ambitie is: 

 

Wij willen fijn wonen voor iedere bewoner op eigen kracht bereikbaar maken. Daarom gaan wij voor steeds betere concepten die steeds beter en breder gebruikt worden.

 

De leden van het Netwerk Conceptueel Bouwen hebben inmiddels zoveel positieve ervaringen opgedaan dat zij willen dat het werken met concepten mainstream wordt. Ons netwerk verenigt niet alleen de voorhoede van deze nieuwe sector maar ook organisaties die in deze aanpak geïnteresseerd zijn en helpt hen om in een korte tijd te komen tot professioneel organisatie, conform de principes van conceptueel bouwen. Ook dagen we de overheid uit tot een stimulerend beleid. 

Het bestuur

​​