top of page

producten en diensten > NCB Academy

wat bieden we aan?

Om uw kennis en vaardigheden in conceptueel bouwen te vergroten heeft het NCB i.s.m. Aedes samen met opleider uit de bouw Brickton, het Ontwikkelparcours Conceptueel Bouwen ontwikkelt voor professionele afnemers.

In dit parcours ontwikkel je de vaardigheden om projecten middels de visie en principes van Conceptueel Bouwen uit te voeren. Het parcours bestaat uit diverse levels van expertise. Na het volgen van trainingen binnen het parcours bent u expert én voorloper van Conceptueel bouwen.​

Voor wie?

Momenteel bieden we de trainingen aan voor alle professionele afnemers en gemeenten/overheden in Nederland.

We zijn bezig met de ontwikkeling van een training voor conceptaanbieders en toeleverende industrie.

10 % Korting voor NCB leden!

Leden van NCB krijgen voorrang op de trainingen én 10 % korting.  

Incompany

Bent u lid van ons netwerk (conceptaanbieder, professioneel afnemer, toeleverende industrie) en heeft u een specifieke hulpvraag of neemt u graag de hele organisatie mee in de ontwikkeling naar (meer) conceptueel bouwen? Neem dan contact met ons op. Vanuit ons netwerk en partners denken we graag mee in vraagstukken.

info@netwerkconceptueelbouwen.nl 

PHOTO-2020-10-28-16-46-22.jpg
CB-Vaardigheidscheck (afnemers)

Deze check geeft actueel inzicht in hoe vaardigheid uw gehele organisatie is op het gebied van conceptueel ‘werken’.  

 

U maakt één check, samen met medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie. Er worden vragen gesteld op beleidsniveau, managementniveau en praktijkniveau. 

 

Deze check is onder andere het vertrekpunt van onze basiscursus en we zetten dit in om het juiste opleidingspakket te kunnen duiden voor u. De check is ook een heel goed middel om bij u intern het gesprek aan te gaan met collega's. 

Bezoek onze Toolbox

 

In onze Toolbox  vind je tools voor vraagbundeling en standaardisering van de vraag zoals:

  • De Woonstandaard,

  • Modelovereenkomst Conceptueel Bouwen

  • Documenten per fase van het transactieproces en veel meer hulpmiddelen die bijdragen aan het conceptuele transactieproces.

Startcursus
bottom of page