top of page

Tools en Kennisbank> NCB Academy

Logo van de NCB Academy

Conceptueel Bouwen begint bij NCB academy

Sfeerfoto met de tekst Love to Learn en een richtingspijl

Bekijk hier het aanbod van NCB Academy

structuur_30gradengrid.png

inhoudelijke en inspirerende trainingen

samen met specialisten uit de praktijk

klassikaal, online of op locatie

Conceptueel Bouwen implementeren?

Ontdek hier de kracht van de  NCB Academy

Welkom bij NCB Academy, dé voortrekker in conceptueel bouwen! In een tijd waarin de vraag naar nieuwe woningen met de dag groeit, staan wij klaar om de bouwsector te transformeren. Bij NCB Academy geloven we in vernieuwing, samenwerking en effectiviteit.

 

Ontdek bij ons de bijzondere leerervaring die niet alleen de conventionele aanpak van bouwen overstijgt, maar tevens de weg vrijmaakt naar conceptueel bouwen en ondersteunt bij de noodzakelijke culturele verandering.

Wij bieden meer dan opleidingen; we bieden een reis naar innovatie, versnelling en kostenbesparing. Of je nu een doorgewinterde professional bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een nieuwkomer die de bouwwereld wil betreden, bij NCB Academy vinden we de perfecte balans tussen persoonlijke groei en teamontwikkeling.

 

Ontdek de toekomst van de bouw met NCB Academy – waar kennis, samenwerking en vooruitgang samenkomen! Ontwikkel de vaardigheden om de woningmarkt mee te transformeren. Verander mee, verbeter constant.

Conceptueel bouwen implementatieteam

Zij kozen voor NCB ACADEMY

Startcursus
Logo Brabant Wonen
Logo Dura Vermeer
Logo BAM
NCB academy foto 1 - Netwerk Conceptueel Bouwen.jpg
Sfeerfoto met tekst Love to Learn en pijl met richtingsaanwijzer

Train de trainer

Wil jij andere mensen opleiden?

Heb je altijd al gedroomd van het inspireren van anderen en wil je graag voor een groep staan? Ben jij klaar om jouw passie voor kennis en ontwikkeling op het gebied van Conceptueel Bouwen te delen en anderen te helpen groeien? Dan is de trainersopleiding iets voor jou!

Contact mogelijkheid: bel mij terug

Meer weten? Neem Contact met ons op

Heb je interesse of vragen over het aanbod van NCB Academy? Laat dan een bericht voor ons achter, zodat we zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je kunnen opnemen. Of stuur een e-mail naar academy@netwerkconceptueelbouwen.nl.

bottom of page