​Het NCB organiseert diverse bijeenkomsten waarbij kennisdeling, inspiratie en verbinding centraal staan. 

Twee keer per jaar een groots event: 2022 is dit de Conceptenbeurs en de Systeem componentenbeurs. 

Daarnaast organiseren we tenminste vier keer  per jaar kennis en inspiratie sessies om leden met elkaar in contact te brengen en hen te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen het werkveld van conceptueel bouwen. Dit doen we door experts uit het werkveld hun visie te laten delen met de deelnemers.

Onze tools (De Woonstandaard en Conceptenboulevard.nl) krijgen in 2022 extra aandacht. We organiseren op meerdere data workshops onder de naam: 'de basis op orde' waarin we ingaan op het hoe, waarom en gebruik van de tools. Aangevuld met ervaringsverhalen uit de praktijk

Data staan hieronder in de agenda.

LAVFotografie-20210707-ConceptueelBouwen-6.jpg

In 2022 presenteren we ook met trots een nieuw product dat we toevoegen aan de toolbox conceptueel bouwen: de modelovereenkomst die we samen met leden en experts opgesteld hebben. Een college hierover wordt op 10 februari 2022 gegeven. 

In 2022 gaan we vaker op 'werk'bezoek onder het motto van 'Kijkjes in de Keuken'. Tijdens deze bezoeken is het mogelijk een fabriek, project of product te bezoeken.

Naast fysieke bijeenkomsten zijn ook online sessies. En webinars en podcasts zijn tevens onderdeel van onze agenda.

 

Volg onze social kanalen Soundcloud en Youtube!

Voor leden zijn alle bijeenkomsten vrij toegankelijk. Niet-leden verwelkomen we eenmalig van harte als introducée (m.u.v. Kijkje in de Keuken). Hierna zijn er kosten verbonden aan de bijeenkomsten

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen