Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

De Beekse Tuin 1

5673 NK  NUENEN

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

T + 31 642 54 97 45

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Flickr - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2017 | Website gerealiseerd door Studio WeBuild en Pieter Huijbregts - INNNOVATIE

Lid worden

Het Netwerk Conceptueel Bouwen

Het Netwerk Conceptueel Bouwen wil de transitie van de ontwikkel- en bouwsector van traditioneel naar conceptueel werken stimuleren. Die verandering is nodig om fijn, duurzaam en betaalbaar wonen in leefbaar wijken voor iedereen bereikbaar te krijgen en te houden.

Het netwerk helpt ieder lid individueel vooruit in het werken met concepten. Ze levert daarvoor basisdiensten. Die zorgen ervoor dat leden vertrouwd raken met het werken met concepten en dat ze voorbereid zijn om deel te nemen aan de programma’s. Naast het ontmoeten van gelijkgestemden is ontsluiting van kennis dé trigger om lid te willen zijn. NCB levert naast basisdiensten ook het opstarten van programma’s en de coördinatie daartussen. Na de opstart, staan de programma’s op eigen benen.

Op bijzondere thema’s initieert het Netwerk programma’s. Zij zorgt voor het opstarten van programma’s en de coördinatie daartussen. Na de opstart, staan de programma’s op eigen benen. Die programma’s staan ook open voor niet leden maar leden krijgen voorrang en 50% korting op de deelname aan het programma. Zo is er het programma De Bouwstroom, een strategische alliantie die focust op fijne, duurzame en betaalbare woningen. In de toekomst kan iets dergelijks in gang gezet worden voor renovaties, voor zorg, onderwijs en meer.

Wat kost het lidmaatschap van het Netwerk Conceptueel Bouwen?

 

De lidmaatschappen zijn gedifferentieerd naar omvang en soort organisatie:

 

* Neem contact op met het secretariaat om te kijken in welke categorie uw organisatie past.

** Tarieven zijn excl. BTW.   

Klik hier om de lidmaatschapsvoorwaarden te bekijken.