wat bieden we aan?

Om uw kennis en vaardigheden in conceptueel bouwen te vergroten heeft het NCB i.s.m. Aedes samen met opleider uit de bouw Brickton, een Ontwikkelparcours Conceptueel Bouwen ontwikkelt voor professionele afnemers.

In dit parcours ontwikkel je de vaardigheden om projecten middels de visie en principes van Conceptueel Bouwen uit te voeren. Na het parcours bent u  expert en voorloper van Conceptueel bouwen.​

Voor wie?

Momenteel bieden we de trainingen aan voor professionele afnemers.

We zijn bezig met de ontwikkeling van een training voor gemeenteambtenaren.

 

Leden van NCB krijgen voorrang op de trainingen.

Alle trainingen zijn ook opvraagbaar voor niet-leden.

Hulpvraag?

Bent u lid van ons netwerk (conceptaanbieder, professioneel afnemer, toeleverende industrie) en heeft u een hulpvraag, neem dan contact met ons op. Vanuit ons netwerk en partners denken we graag mee in vraagstukken.

PHOTO-2020-10-28-16-46-22.jpg
CB-Vaardigheidscheck (afnemers)

Deze check geeft actueel inzicht in hoe vaardigheid uw gehele organisatie is op het gebied van conceptueel ‘werken’.  

 

U maakt één check, samen met medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie. Er worden vragen gesteld op beleidsniveau, managementniveau en praktijkniveau. 

 

Deze check is onder andere het vertrekpunt van onze basiscursus en we zetten dit in om het juiste opleidingspakket te kunnen duiden voor u. De check is ook een heel goed middel om bij u intern het gesprek aan te gaan met collega's. 

Bezoek onze kennisbank

 

Op onze kennisbank vind je tools voor vraagbundeling en standaardisering van de vraag zoals:

  • De Woonstandaard,

  • Begrippenlijst Conceptueel bouwen,

  • Documenten per fase van het transactieproces en veel meer hulpmiddelen die bijdragen aan het conceptuele transactieproces.

Naar Kennisbank