wat bieden we aan?

Om de kennis over en vaardigheid in conceptueel bouwen te vergroten heeft het NCB een divers aanbod voor onze doelgroepen: vrager, aanbieder, leverancier.

 

Alle trainingen zijn ook opvraagbaar voor niet-leden.

  • Het Ontwikkelparcours; dé Basiscursus en gevorderde parcours Conceptueel Bouwen - voor opdrachtgevers. In samenwerking met Brickton en Aedes.

  • Conceptueel Bouwen - een introductie

  • Op basis van uw behoefte:

    • Inleidende Workshops

    • Verdiepende Masterclasses

    • Organisatie brede Incompany trainingen

Bezoek onze kennisbank

 

Op onze kennisbank vindt u hulpmiddelen zoals: De Woonstandaard, Begrippenlijst Conceptueel bouwen, documenten per fase van het transactieproces en veel meer hulpmiddelen die bijdragen aan het conceptuele transactieproces.

transparante_nieuwe_iconen-10.png
CB-Vaardigheidscheck (Vragers)

Deze check geeft actueel inzicht in hoe vaardigheid uw gehele organisatie is op het gebied van conceptueel ‘werken’.  

 

U maakt één check, samen met medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie. Er worden vragen gesteld op beleidsniveau, managementniveau en praktijkniveau. 

 

Deze check is onder andere het vertrekpunt van onze basiscursus en we zetten dit in om het juiste opleidingspakket te kunnen duiden voor u. De check is ook een heel goed middel om bij u intern het gesprek aan te gaan met collega's. 

Start hier: Het fundament (vragers)

Samen met Aedes​ en Brickton heeft het NCB uit alle basiskennis over conceptueel bouwen van de afgelopen 10 jaren een basiscursus conceptueel bouwen ontwikkeld.

Het nieuwe Ontwikkelparcours Conceptueel Bouwen leert corporatiesalles over de overgang van de traditionele manier van bouwen naar conceptueel bouwen. En alles over de transitie van individueel inkopen naar collectief opdrachtgeverschap.

 

Aanmelden en meer weten over de opleiding?