Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

 

06-42 54 97 45

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

kvk: 17252320

btw: 8207.89.823.B.01

iban: NL02 RABO 0152 3433 69

  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2020

producten en diensten > CB-Academie

wat is de cb-academie

Om de kennis over en vaardigheid in conceptueel bouwen te vergroten heeft het NCB de Conceptueel Bouwen - Academie (CB-Academie) opgericht. Binnen de CB-Academie bieden we workshops, complete leergangen en masterclasses aan voor onze doelgroepen; van vrager tot aanbieder tot leverancier.

De basiscursus (voor vragers) is standaard onderdeel van ons lidmaatschap. Deze cursus kunnen niet-leden ook aanvragen.

Verder verzorgen wij graag Incompany trainingen of workshops die aansluiten bij uw behoefte. 

Online producten

Bekijk onze online hulpmiddelen op deze pagina die vrij toegankelijk zijn zoals: De Woonstandaard en de CB-VaardigheidsCheck. 

voor cursisten

Bij aanvang van uw cursus heeft u een wachtwoord ontvangen voor het cursisten gedeelte. Druk op inloggen om in dit gedeelte te komen. Wachtwoord opvragen? Klik hier.

CB-Vaardigheidscheck (Vragers)

Deze check geeft actueel inzicht in de vaardigheid over conceptueel ‘werken’ binnen de gehele organisatie.  

 

U maakt één check, met medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie. Er worden vragen gesteld op beleidsniveau, managementniveau en praktijkniveau. 

 

Eenmaal gemaakt, mag u deze Check naar ons toezenden. Wij gebruiken de  resultaten om de inhoud van de Basiscursus 'Conceptueel Bouwen – transactieproces' scherper af te stemmen op de aanwezige vaardigheden binnen uw organisatie.

basiscursus (vragers)

Samen met Aedes​ heeft het NCB van alle basiskennis over conceptueel bouwen van de afgelopen 10 jaren een basiscursus conceptueel bouwen ontwikkeld. In deze cursus komt het gehele transactieproces aan bod en leert de cursist van experts uit de branche. De meest actuele kennis die nodig is om het transactieproces van conceptueel bouwen succesvol te doorlopen, wordt gedeeld met de cursist.

De cursus is inbegrepen bij een lidmaatschap voor 2 personen per organisatie. Ook niet-leden kunnen de cursus aanvragen!