top of page

ma 26 okt

|

Kas meeting-eventlocatie

Basiscursus conceptueel bouwen voor corporaties

Met trots starten we in oktober met de vernieuwde basiscursus conceptueel bouwen voor corporaties. Deze editie is een pilot.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Basiscursus conceptueel bouwen voor corporaties
Basiscursus conceptueel bouwen voor corporaties

Tijd en locatie

26 okt 2020, 09:00 – 28 okt 2020, 16:00

Kas meeting-eventlocatie, De Bleek 13, 3447 GV Woerden, Nederland

Over het evenement

Al een paar jaar bieden wij vanuit het NCB een basiscursus aan ‘conceptueel bouwen’ voor corporaties. Tijdens deze zomer hebben we met Brickton, opleider in de bouw en branchevereniging Aedes, deze basis doorontwikkeld tot een ontwikkelparcours. Trainers van Brickton en experts uit de markt zullen de trainingen leiden. Ook het cursusmateriaal is vernieuwd.

Ook is het volledige opleidingspakket uitgebreid met een gevorderde en expert cursus (start eind februari 2021). Meer informatie is te vinden via De corporatie-academie en watdoejijmorgen.nl

Meedoen aan deze pilot?

In oktober zal de doorontwikkelde basis cursus: Het fundament, aangeboden worden in pilot vorm voor een gereduceerde prijs. Heb jij interesse om je te laten onderdompelen in conceptueel bouwen tijdens deze 3 dagen? Deze cursus is voor iedereen werkzaam binnen een corporatie geschikt.

Hieronder vind je meer informatie over deze pilot ‘3-daagse Het fundament’.

Pilot 3-daagse: Kennis en inspiratie komen samen met als doel een basis te leggen voor kennis over conceptueel bouwen. Je krijgt een goed beeld van conceptueel bouwen en wat er voor nodig is om dit een succes te maken in de sector. Verschillende aspecten van conceptueel bouwen worden belicht waarbij ook echt naar je eigen rol en impact gekeken wordt!

Dag 1: De sector van conceptueel bouwen; basiselementen, het transactieproces, helder inkoopbeleid, de ontwikkeling van de sector, belang van ketensamenwerking

Dag 2: De keten van conceptueel bouwen; Experience tour bij bouwer of fabriek, expeditie om ook de taal van de aanbieder te leren kennen, dit is een actieve dag waarbij opdrachten ‘on the road’ kennis en opdrachten uitgevoerd worden

Dag 3: Jouw rol in conceptueel bouwen; individuele impact/je eigen rol; de weg naar conceptueel inkopen in eigen corporatie.

Ik kan je zeggen; Brickton is echt een frisse en energieke club, dus het wordt interessant en dynamisch.

Investering

Voor deze pilot geldt een korting van 50% op de normale prijs. Onze verwachting van de deelnemer is het ontvangen van opbouwende feedback en uiteraard serieuze participatie. De gereduceerde prijs komt op € 750,- incl btw.

(Deelname op een ander moment kan natuurlijk ook. De investering is dan € 1250,- incl btw. Kijk voor data op watdoejijmorgen.nl

Wanneer

Maandag 26 oktober t/m woensdag 28 oktober 2020

Woerden, de Kas. (vooralsnog een fysieke locatie, corona proof)

Groepsgrootte: minimaal 10 personen

Deel dit evenement

bottom of page