top of page

do 14 mrt

|

BAM Homestudios

Conceptenboulevard LIVE

Een dag die aanzet tot actie van iedereen die aanwezig is. Dé plek waar vraag en aanbod aan 1 tafel zit en de verdieping in gaat. Ontdek deze dag wat je direct kan doen om ‘morgen’ écht aan de slag te gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Conceptenboulevard LIVE
Conceptenboulevard LIVE

Tijd en locatie

14 mrt 2024, 09:15 – 17:15

BAM Homestudios, Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht, Nederland

Over het evenement

Dit event symboliseert 100% waar Netwerk Conceptueel Bouwen voor staat, namelijk het faciliteren van alle aanwezigen om in gesprek te gaan met elkaar, elkaars taal en proces te leren kennen en begrijpen.

 • Met een programma dat aanzet tot actie van iedereen die aanwezig is. Zal deze dag je handvaten geven om met collega's en samenwerkend partners 'morgen' écht aan de slag te  gaan. 
 • Uniek aan Conceptenboulevard LIVE is  dat je volgens een persoonlijk programma aan 1 tafel zit en de verdieping in gaat.

Dit evenement wordt georganiseerd door Netwerk Conceptueel Bouwen en is speciaal bedoeld voor professionele opdrachtgevers.

Wat mag je verder verwachten?

 • Inhoud over cultuurverandering die nodig bij organisaties en over de succesfactoren van conceptuele woningen binnen projecten. 
 • Een persoonlijk programma waarin je in kleine groepjes in gesprek gaat, je kiest zelf met welke conceptaanbieder! 
 • Deze dag ontvang je actuele kennis over conceptueel bouwen: Samenwerken in de bouw?! Hoe organiseren we dat? Vanuit welke ‘afspraken’ gaan we werken? Hoe zoeken we de samenwerking met gemeenten, welstand en nutsbedrijven op. Wat verandert in het proces? Aan welke bouwconcepten kan je dan denken? Hoe zit het met onderhoud, beheer en duurzaamheid? Welke materialen worden gebruikt en hoe ziet het proces eruit.

Programma & Indeling

Jouw persoonlijke programma wordt afgestemd na aanmelding. Na de registratie ontvang je een mail waarin je jouw favoriete top 5 conceptaanbieders aan ons kunt doorgeven. TIP: Kijk op Conceptenboulevard.nl om alle deelnemende conceptaanbieders en hun concepten te zien. Je ontvangt een week voor het event een mail met daarin jouw persoonlijke programma.

Start

Inloop tussen 09:15 en 09:45 uur

Doelgroep & Kosten

Werk jij bij een corporatie, ontwikkelaar, belegger, architect, gemeente of overheid en wil jij je kennis vergroten, netwerken met experts en de laatste trends in conceptueel bouwen ontdekken? Dan is dit evenement voor jou! Deelname is gratis voor alle NCB leden, Aedes leden, corporaties, gemeenten, overheid en Vrienden van NCB.

>>>Inschrijven kan tot 1 maart 2024

Parkeren

Dit event wordt gehost bij BAM Homestudios. Kom je met de auto? Er zijn (max 60) parkeerplaatsen beschikbaar bij BAM Homestudios. Je kunt ook vlakbij parkeren bij The Wall en is bereikbaar vanaf de snelweg A2, afslag 7. Bij binnenkomst van de parkeergarage wordt jouw kenteken gescand en je krijgt geen kaartje. Je kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden. Het adres voor je navigatie is: The Wall | Hertogswetering 183 | 3543 AS Utrecht. Vanuit daar is het 10 minuten lopen. Er is ook een bushalte op 10 minuten afstand van Bam Homestudios.

Annuleren / No show

Moet je helaas toch annuleren voor dit event ? Laat het dan tijdig weten svp. Bij afmelding minder dan 72 uur voor het evenement, brengen wij €50 euro in rekening.

Planning


 • 30 minuten

  Inloop

  Eventruimte

 • 10 minuten

  Opening

Nog 9 items beschikbaar

Tickets

 • Overheid/opdrachtgever

  Geen NCB lid. Werk je bij de overheid of ben je professioneel opdrachtgever (corporatie, architect, ontwikkelaar, belegger, etc) dan kun je hier je gratis ticket bestellen.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page