top of page

do 27 jun

|

De Kaai

(Exclusief) Kijkje in de Keuken | Thema Circulair bouwen

We organiseren een aantal keer per jaar unieke (exclusief voor leden) excursies bij NCB leden die conceptuele projecten, producten of fabrieken open stellen voor hun mede leden. Tevens te bezoeken door Aedes leden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(Exclusief) Kijkje in de Keuken | Thema Circulair bouwen
(Exclusief) Kijkje in de Keuken | Thema Circulair bouwen

Tijd en locatie

2 andere datums

27 jun 2024, 09:30 – 13:00

De Kaai, Nassaukade 3, 3071 JL Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Dit jaar organiseren we vier keer een Kijkje in de Keuken voor onze leden. Iedere KiK krijgt een specifiek thema én in plaats van één lid staan er drie leden uit het netwerk samen op het podium om hun kennis en expertise met jou te delen.

3 leden op het podium

Voorheen werden de KiK’s gehost door 1 lid. Aankomend jaar willen we alle ledengroepen in 1 KiK graag aan het woord laten. Bijvoorbeeld een corporatie, die samen met een conceptaanbieder een project heeft opgezet en uitgevoerd waarbij 1 of 2 leveranciers componenten hebben geleverd.

27 juni KiK

We zijn te gast bij VORM in Rotterdam en nemen we een kijkje bij gebiedsontwikkeling De Kaai, waar zij samen met Amvest een nieuwe levendige stadswijk aan de Maas realiseren. Maar liefst 1000 betaalbare, unieke woningen worden hier gedeeltelijk geprefabriceerd. Circulariteit speelt bij de ontwikkeling van deze nieuwe stadswijk een belangrijke rol. Twee van de modulaire woonconcepten, De Optopper en de VORM Modelwoning zijn hier ook te bekijken en maken deel uit van het programma.

Bruynzeel Keukens sluit aan als lid uit de toeleverende industrie - Met het oog op duurzaam bouwen, heeft Bruynzeel Keukens een volledig nieuw model ontwikkeld; Circo! Deze biobased keuken wordt gemaakt zonder primaire grondstoffen, maar met reststromen uit de landbouw en industrie. Het MDF van Circo! is gemaakt van 100% herwonnen hout met een plantaardig bindmiddel op basis van een bijproduct uit zonnebloempitten en koolzaad. Zij geven ons inzicht in hun laatste ontwikkelingen.

Corporatielid Parteon experimenteert met diverse vormen van circulair bouwen en richt zich op innovatie en duurzame bouwtechnieken die bijdragen aan de betaalbaarheid van wonen en een duurzame woningvoorraad. Zij vertellen ons graag meer over hoe zij circulair bouwen en wat dit betekent voor het bouwproces.

Thema: Circulair bouwen

Met in de hoofdrol VORM, Bruynzeel Keukens en Parteon.

Wat mag je verder verwachten?

Programma

Inloop tussen 09.30 - 10.00 uur

Start programma 10.00 - 12.00 uur

Lunch 12.00 - 13.00 uur

Voor wie

Deelname is exclusief voor alle NCB leden, Aedes leden en Vrienden van NCB.

* Let op: Vanwege het beperkte aantal beschikbare tickets verzoeken we je vriendelijk om niet meer dan twee personen per bedrijf aan te melden. Op deze manier willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om zich in te schrijven.

Kosten

Gratis

AANMELDEN

We kijken ernaar uit om jou en/of je collega’s te verwelkomen en samen een informatieve en inspirerende ochtend te beleven! 

Annuleren/No show

Moet je helaas toch annuleren voor een event van NCB? Laat het dan tijdig weten svp. Dit ivm de catering, parking en locatie kosten. Bij afmelding minder dan 72 uur voor het evenement, brengen wij €50 euro in rekening.

Fotograaf

Tijdens de KiK's zal er een redacteur en een fotograaf aanwezig zijn. Na afloop van het evenement zal er een artikel op deze website worden gepubliceerd waarin teruggeblikt wordt op de ochtend. Als je liever niet gefotografeerd wilt worden, laat het ons dan tijdig weten.

Tickets

  • Interesse in NCB lidmaatschap

    Ik overweeg lid te worden van NCB en wordt graag gebeld over de mogelijkheden. Waarin telefonisch ook besproken wordt of het mogelijk is eenmalig naar dit NCB event te gaan.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page