top of page

wo 08 feb

|

Jaarbeurs

Exclusieve NCB-Borrel op Bouwbeurs

Factory Zero nodigt alle mede NCB-leden uit voor een PRE-launch van de vernieuwde energiemodule op de Bouwbeurs wo-middag 8 februari vanaf 15:30 - Jaarbeurs, hal 7, stand A050 Om 16:00 zullen Olga Görts en Jasper Hörmann (directeur Factory Zero) hun visie uiteenzetten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Exclusieve NCB-Borrel op Bouwbeurs
Exclusieve NCB-Borrel op Bouwbeurs

Tijd en locatie

08 feb 2023, 15:30

Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AP Utrecht, Nederland

Over het evenement

Met trots nodigt Factory Zero alle mede NCB-leden uit voor een PRE-launch van de vernieuwde energiemodule op de Bouwbeurs op woensdag 8 februari vanaf 15:30.

Bedacht door bouwkundigen

De Centrale Energiemodule is bedacht met als doel om de bouwkundige engineering en het installatieproces van een binnenhuisinstallatie zo eenvoudig mogelijk te maken. De CE van Factory Zero is een compact alles-in-één product voor duurzame woningen. Het product combineert een warmtepomp met boiler, een wtw en een omvormer voor zonnepanelen. De vernieuwde versie is nog compacter, makkelijker te servicen en heeft een nieuw uiterlijk. Compact genoeg voor renovatie en zo mooi dat ook om die reden geen technische ruimte nodig is.

De officiële lancering is op donderdag

Voor NCB organiseert Factory Zero op woensdagmiddag een PRE-launch. Om 16:00 zullen Olga Görts – van de Plas en Jasper Hörmann, directeur van Factory Zero hun visie uiteenzetten. Vanaf 15:30 is de borrel geopend.

Details:

  • Start borrel 15:30
  • Visie door Olga Görts – van de Plas en Jasper Hörmann om 16:00
  • Jaarbeurs, hal 7, stand A050

Via onderstaande link kunt u zich gratis aanmelden. Of op de 

https://events.jaarbeurs.nl/BouwBeurs2023/register?code=FactoryZero

Deel dit evenement

bottom of page