top of page

di 25 apr

|

Landgoed de Horst

Extern evenement - Woningcorporatie Dag met het thema 'Leren vanuit de toekomst'

Wat is het antwoord van woningcorporaties op de echte opgaven en maatschappelijke uitdagingen? Kunnen we leren vanuit de toekomst? Hoe zorgen we voor duurzame, betaalbare woningen en wijken, waar ook de huurder zich thuis voelt?

Extern evenement - Woningcorporatie Dag met het thema 'Leren vanuit de toekomst'
Extern evenement - Woningcorporatie Dag met het thema 'Leren vanuit de toekomst'

Tijd en locatie

25 apr 2023, 10:00 – 16:30

Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Over het evenement

Op 25 april 2023 organiseert het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD) de 10e editie van de Woningcorporatie Dag rond het thema 'Leren vanuit de toekomst'.

Wat is het antwoord van woningcorporaties op de echte opgaven en maatschappelijke uitdagingen? Kunnen we leren vanuit de toekomst? Hoeveel woningen kunnen aan het bestaande bezit worden toegevoegd? Wat is nodig, wat is haalbaar en hoe realiseren we dat? Als we wonen en zorg echt integraal aanpakken, hoe ziet dat er dan uit? Welke oplossingen liggen er voor het woningtekort als we de huisvesting van senioren anders inrichten? Hoe zorgen we voor duurzame, betaalbare woningen en wijken, waar ook de huurder zich thuis voelt?

De vraagstukken zijn groot, complex en urgent. Kennis vanuit verschillende invalshoeken is nodig om tot oplossingen te komen. De 10e editie van de Woningcorporatie Dag pakt zowel plenair als in break-out sessies een aantal van deze thema’s op.

Marc Nelen, onze adviseur van Netwerk Conceptueel Bouwen, zal deze middag ook aanwezig zijn om hierover te praten.

Inspiratie en praktische kennis:

- 18 sprekers, experts uit het werkveld en vakgenoten

- 6 plenaire sessies

- 1 paneldiscussie

Individuele keuze uit:

- 6 break-out sessies

- 2 interactieve workshops

AANMELDEN KAN VIA: https://www.ivvd.nl/agenda/woningcorporatiedag/

Speciaal voor onze NCB leden hebben we een kortingscode. Interesse? Stuur even een mail naar info@netwerkconceptueelbouwen.nl of check onze app.

Deel dit evenement

bottom of page