top of page

di 21 sep

|

's-Hertogenbosch (F@deGruyter)

Kennissessie Integrale visie op bouwen - 21 september

De bouwsector verandert snel. En de ambities op het gebied van duurzaamheid en gezondheid worden steeds hoger. Om deze ambities te realiseren is een integrale visie, slim samenwerken en meer (digitale) kennisdeling van groot belang.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kennissessie Integrale visie op bouwen - 21 september
Kennissessie Integrale visie op bouwen - 21 september

Tijd en locatie

21 sep 2021, 14:00 – 17:30

's-Hertogenbosch (F@deGruyter), Veemarktkade 8/F, 5222 AE 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Sprekers: 

  • Thijs Asselbergs (TU Delft) over de visie en activiteiten van TU Delft en partners om de komende jaren tot veerkrachtige oplossingen tekomen voor de huidige woningbouwopgave.
  • Armand Gademan (Geberit) Vanuit de praktijk vertelt Armand over hoe Geberit bezig is met het nu en de toekomst van de installaties, met focus op modulair en circulariteit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal hij jullie meenemen in hoe deze partij zich klaarstoomt voor de toekomst.
  • So you think you can BUILD De winnaars zijn bekend, nu is het tijd voor de implementatie. De challenge leverde veel kansrijke oplossingen op. We zoomen hier met de sprekers nog op in.

Gratis voor NCB leden 

Voor niet-NCB leden kun je als introducee eenmalig gratis een event van ons bijwonen. Hierna bedraagt de investering €250,- per ticket. Hierover wordt na aanmelding met u gecommuniceerd.

Tickets

  • Toegang kennissessie

    Gratis voor NCB Leden. Niet leden hebben eenmalig, ter introductie, gratis toegang.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page