top of page

do 30 jun

|

Kenniscentrum

Kijkje in de Keuken - Geberit (incl lunch)

Leer alles over de innovaties in de installatietechniek!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kijkje in de Keuken - Geberit (incl lunch)
Kijkje in de Keuken - Geberit (incl lunch)

Tijd en locatie

30 jun 2022, 09:30 – 12:00

Kenniscentrum, Fultonbaan 15, Nieuwegein

Over het evenement

Op 30 juni hebben we een zeer leerzaam ochtendprogramma voor u. U zult de laatste innovaties in de installatietechniek voor bij zien komen. We spreken over verduurzaming in de bouw; slimme oplossingen op het gebied van sanitair en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hout als innovatief en duurzaam bouwmateriaal.

TIP: Nodig uw collega's uit. Dit programma is zeer interessant voor de afdeling Onderhoud, techneuten en aanverwante collega's.

Programma

9:30u-9:40u      Welkom door Dhr. Menno Portengen, Directeur Geberit Nederland BV

9:40u-10:20u    Homes factory vertelt over Homes Factory & Geberit, Susanne Swinckels

10:20u-10:40u  Geberit uw partner voor Conceptueel Bouwen, Armand Gademan

10:40u-11:00u  Pauze

11:00u-12:00u  Doorloop bezoek afvoertoren en showroom

ca 12:00u   Lunch

Inhoud

Geberit, bij u onder andere bekend van Geberit 300, dé basisserie voor de woningbouw, en wanneer het gaat om onder andere de inbouwelementen ten behoeve van het sanitair, het keramiek en ook de toe- en afvoer leidingsystemen. Tijdens dit Kijkje in de Keuken wil Geberit haar gasten informeren en hierover slimme oplossingen en ervaringen meegeven.

Voor deze ervaring hebben wij Susanne Swinkels van Homesfactory uitgenodigd. Waarbij Susanne uiteraard ook over het concept van Homesfactory zal vertellen.

Geberit is opgericht in Zwitserland en heeft daar ook nog steeds het hoofdkantoor. Hier maar ook in vele andere landen is men gewend om veel met hout en mede daardoor met voorzetwanden te werken. Tevens vraagt de huidige bouwrevolutie, ook meer om modulaire concepten en hergebruik van bouw(onder)delen. Hoe kunnen we hier slim mee omgaan?

Al met al wil Geberit vanuit het kantoor in Nieuwegein zijn gasten een inspirerende en leerzame ochtend geven en nodigt daarmee de partners van Netwerk Conceptueel Bouwen op 30 juni van harte uit.

----

KiK's zijn exclusief voor leden van het Netwerk Conceptueel Bouwen en Aedes. Indien u geen lid bent, kunt u eenmalig gratis een van onze inspiratiesessie bezoeken, zie agenda.

Deel dit evenement

bottom of page