top of page

do 13 apr

|

Franeker

Kijkje in de Keuken - Steinfort GLAZZpanelen

Bezoek de grootste glasfabriek van Nederland. 17.000m2 productie. Steinfort werkt met vele NCB leden samen en neemt u graag mee in hun innovaties!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kijkje in de Keuken - Steinfort GLAZZpanelen
Kijkje in de Keuken - Steinfort GLAZZpanelen

Tijd en locatie

13 apr 2023, 09:30 – 13:00

Franeker, Marconistraat 6, 8801 PM Franeker, Nederland

Over het evenement

Ons volgend Kijkje in de Keuken op 13 april a.s. Neem je veiligheidsschoenen mee en stap in de auto voor een uniek fabrieksbezoek aan Steinfort Glas; de grootste vlakglasbewerker van Nederland en producent van GLAZZpanelen prefab wandafwerking voor badkamer, keuken en toilet. Het concept is kit- en voegloos en 100% waterdicht. Ideaal voor prefab bouw en transformatie.

>> Stuur deze uitnodiging gerust door naar geïnteresseerde collega’!s

De moderne fabriek is een aaneenschakeling van high tech apparatuur, robots, slimme techniek en mensen met een grote passie voor het bewerken van glas.

Kijk je ogen uit in 17.000 m2 productieruimte die op een slim is ingericht en wordt aangestuurd. Steinfort Glas werkt veel samen met leden van NCB en deelt graag haar innovaties op het gebied van (prefab) werken met glas.

In de fabriek neemt Steinfort je mee langs diverse GLAZZpanelen opstellingen; keuken, badkamer en toilet.  Verder kom je alles te weten over de prefab Sanifab opstelling; een complete badkamer gemaakt in de fabriek in Dronryp. Op de bouwplaats is er dus geen handling meer nodig. Ook mag je de The Easy GLAZZ CUBE by Saniskill GLAZZ niet missen. Kom naar Franeker en pik het allemaal mee in één ochtend!

Er is genoeg te zien ter inspiratie van je eigen bouwconcept en er is voldoende gelegenheid om meer te weten te komen over de werkwijze met GLAZZpanelen. Ervaar de diverse opstellingen en laat je verrassen waar je glas, als alternatief plaatmateriaal, nog meer kunt inzetten in je bouwproject; kosten efficiënter en groener.

Doelgroep: conceptaanbieders, bouwers, corporaties en gemeenten. Concullega's uit de industrie zijn ook van harte welkom.

Programma:

Tijdens het fabrieksbezoek wordt het gebruik van veiligheidsschoenen gewaardeerd. De inloop is vanaf 9;30 uur, het inhoudelijk programma start om 10:00 uur. Rond 12:00 uur bieden we je een lunch aan.

09:30    inloop met ontvangst en koffie

Start programma

10:00 Gerlof Reijneker | introductie Steinfort en Glas als bouwmateriaal

10:20 Jan Anton Klazinga |GLAZZpanelen; het systeem

10:40 Aldwin Dekker | praktijkvoorbeeld Sanifab prefab BKT

Break

11:10 rondleiding fabriek

  • GLAZZpanelen opstellingen
  • Sanifab opstellingen
  • the Easy GLAZZ Cube by Saniskill opstellingen

12:10 Lunch, koffie en netwerken

Locatie  : Marconistraat 6, Franeker

Deel dit evenement

bottom of page