top of page

do 23 feb

|

Apeldoorn

Kijkje in de Keuken - WAGO

Exclusief tijdens deze KiK is er bij het hoofdkantoor van WAGO dé showtruck aanwezig. In deze 40m2 grote SHOWTRUCK laten zij je in een laboratorium omgeving kennis maken met de kwaliteitseisen van WAGO.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kijkje in de Keuken - WAGO
Kijkje in de Keuken - WAGO

Tijd en locatie

23 feb 2023, 09:30 – 12:30

Apeldoorn, Laan van de Ram 19, 7324 BW Apeldoorn, Nederland

Over het evenement

Binnen het gebied van conceptueel bouwen is WAGO allang geen onbekende speler, als leverancier van elektrotechnische verbindingen dragen zij bij aan de innovatie die wij als sector zo hard nodig hebben. Tijdens deze KiK staat de visie van WAGO‘’WAGO is the backbone of a sustainable and smart connected world’ centraal. Als producent van innovatieve oplossingen in het koppelen, meten, besturen en verbinden dragen wij bij aan duurzame oplossingen voor de toekomt. Alle oplossingen van de toekomst zijn te ervaren in het ‘(Slimme) Huis van WAGO’.

Tijdens de interactieve presentatie komen vragen zoals; ‘hoe kunnen we de technische installatie verduurzamen’,  ‘hoe kunnen we veiliger en sneller installeren in tijd waarin technisch personeel schaars is’ maar ook ‘de rol van gebouwautomatisering binnen de conceptuele bouw’ worden behandeld in een interactieve presentatie. Daarnaast is er de mogelijk om de WAGO Showtruck te bezoeken, die speciaal hiervoor uit Duitsland is gehaald. Hierin is onder andere te zien hoe kwaliteit geborgen wordt.

Ben jij er bij op 23 februari om meer te leren van deze innovatie partij?

Programma:

9:30 -10:00  Ontvangst (Laan van de Ram 19, 7324BW Apeldoorn)

10:00     Ontvangst en afstrap door Niels Abbink / Arno van der Hoven van WAGONederland.

10.15     Interactieve presentatie over de rol van WAGO binnen conceptueel bouwen

10.45     Rondje door het ‘(Slimme) Huis van WAGO’ met focus op de mogelijkheden van automatisering in de conceptuele bouw

11.30     Break

11.45     Rondje door het ‘rijdende laboratorium’ met focus op kwaliteit en sustainability

12.30    Afronding met een lunch

Start jij het jaar met ons op?

Deel dit evenement

bottom of page