top of page

do 30 mrt

|

Auberge Vincent Parkhotel

KiK - Van Wanrooij Project Park Luistruik incl. Modelovereenkomst 2.0

Deze KIK staat centraal: de lancering van de Modelovereenkomst 2.0 en een bezoek aan een bouwplaats Project Park Luistruik Van Wanrooij in Nuenen ism Woonbedrijf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KiK - Van Wanrooij Project Park Luistruik incl. Modelovereenkomst 2.0
KiK - Van Wanrooij Project Park Luistruik incl. Modelovereenkomst 2.0

Tijd en locatie

30 mrt 2023, 09:30 – 12:30

Auberge Vincent Parkhotel, Park 69, 5671 GC Nuenen, Nederland

Over het evenement

Kijkje in de Keuken door Van Wanrooij, project Park Luistruik, Nuenen. Inclusief presentatie Modelovereenkomst 2.0 waaraan een verzekeringsparagraaf is toegevoegd en de overeenkomst is geüpdatet met alle feedback van gebruikers en specialisten.

Project Park Luistruik

Project Park Luistruik is een samenwerking tussen de Eindhovense corporatie Woonbedrijf, Van Wanrooij, BPD, provincie en gemeente. In Park Luistruik, het nieuwbouwplan in Nuenen, zijn ca. 350 woningen en appartementen ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd. De verkoop en bouw is over meerdere fasen verspreid. De woningen/appartementen bevinden zich hartje centrum. Zijn voor iedere leefstijl, portemonnee (sociale huur, vrije sector huur, goedkope koop en vrije sector koop) en leeftijd om zo diversiteit in de wijk te bieden.

De woningen/appartementen zijn allen zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen, koelen en opwekken van elektriciteit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een fors lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte. De woningen beschikken over zonnepanelen, groene bergingsdaken en daktuinen (mos-sedum), vloerverwarming en een bodemwarmtepomp.

Vanuit Van Wanrooij zal Hendrik Hulscher, adjunct-directeur projectontwikkeling, u meenemen door deze prachtige nieuwbouwwijk.

Modelovereenkomst 2.0

In februari een jaar geleden brachten we de modelovereenkomst Conceptueel Bouwen uit. Ondertekend door Aedes en Bouwend Nederland. Inmiddels een jaar verder hebben we deze aangevuld met ervaringen uit de praktijk. En er was grote behoefte aan de toevoeging van een verzekeringsparagraaf. 

De vernieuwde versie zal worden gepresenteerd door o.a. Lotte Blum, advocaat DirkZwager en Robert Rijpstra, advocaat DirkZwager.

Locatie: Auberge Vincent Parkhotel, Nuenen (Park 69, 5671 GC Nuenen)

Programma:

9:30 - 10:00 Ontvangst Auberge Vincent Parkhotel, Nuenen (Park 69, 5671 GC Nuenen)

10:00 –10.30 Presentatie OPTIO concept Van Wanrooij

10:30 – 11.30 Bezoek Project Park Luistruik Nuenen

11:30 - 12:30 Uiteenzetting Modelovereenkomst 2.0

12:30 -13:00 Lunch

Deel dit evenement

bottom of page