top of page

do 17 sep

|

Live Webinar

(live) Webinar: Juridische aspecten conceptueel bouwen

tijd: 14:00 - 15:30 // Netwerk Conceptueel Bouwen en Dirkzwager organiseren gezamenlijk een webinar over de contractuele aspecten van conceptueel bouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(live) Webinar: Juridische aspecten conceptueel bouwen
(live) Webinar: Juridische aspecten conceptueel bouwen

Tijd en locatie

17 sep 2020, 14:00 – 15:30

Live Webinar

Over het evenement

De grote actuele bouwopgave vraagt om meer woningen, veel meer. Door het inkopen van bouwconcepten in plaats van het zelf ontwikkelen van nieuwbouw wordt de snelheid van de bouw verhoogd, het verschaft efficiëntie in het proces en betaalbare woningen. We noemen dit conceptueel bouwen.

De juridische materie hiervan is nog onderbelicht. Hoe kunnen de verschillende belangen vanuit opdrachtgever en opdrachtnemer waarbij conceptueel wordt uitgevraagd worden vastgelegd. En hoe krijgt de samenwerking vorm in een contract, vanuit welk gezichtspunt, vrager of aanbieder zou een contract opgesteld kunnen worden?

Tijdens het webinar wordt vanuit opdrachtgever en opdrachtnemer dieper ingegaan op de juridische aspecten van een contract opstellen voor conceptueel bouwen. 

De volgende sprekers nemen deel aan het webinar:

  • Sophie Hoogenes – Bedrijfsjurist Parteon, woningcorporatie in Wormerveer
  • Laurens Bruggink – Senior Legal Manager Volker Wessels
  • Olga Görts – Directeur Netwerk Conceptueel Bouwen
  • Tony van Wijk – Advocaat | Partner - Overheid & Vastgoed - Dirkzwager
  • Robert Rijpstra MRICS – Advocaat | Partner - Overheid & Vastgoed - Dirkzwager

Voor (inhoudelijke/juridische) vragen over het webinar of een casus die u tijdens het webinar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen kunt u contact opnemen met Ilona Gerritse; ilona@netwerkconceptueelbouwen.nl 

Tijdens het webinar is er voldoende gelegenheid vragen te stellen via de openbare of privé chat.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Netwerk Conceptueel Bouwen en Dirkzwager N.V. organiseren gezamenlijk dit webinar. Dirkzwager N.V. verzamelt de aanmeldingen en daarop is de Privacyverklaring van Dirkzwager N.V. van toepassing. Netwerk Conceptueel Bouwen en Dirkzwager N.V. hebben beiden inzage in de gegevens. De verkregen gegevens worden na afloop van het webinar verwijderd.

Voor wie

Dit webinar is interessant voor gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, aanvragers en bouwers die zich bezighouden met of oriënteren op conceptuele bouw.

Deel dit evenement

bottom of page