top of page

wo 10 feb

|

Online evenement

Symposium Citydeal en conceptueel bouwen

Circulair en conceptueel bouwen biedt kansen om de woningbouwopgave snel en met een zo klein mogelijke milieu-impact te realiseren. Maar hoe? Tijdens het online symposium Circulair en Conceptueel Bouwen delen topsprekers hun inzichten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Symposium Citydeal en conceptueel bouwen
Symposium Citydeal en conceptueel bouwen

Tijd en locatie

10 feb 2021, 09:30 – 11:30

Online evenement

Over het evenement

Op 10 februari tussen 09.30 en 11.30 vindt het Symposium Conceptueel en Circulair Bouwen plaats op deze site:

https://www.great-things.nl/symposium-conceptueel-en-circulair-bouwen/

---

De City Deal omvat een brede aanpak om circulair bouwen aantrekkelijk te maken. Essentieel is daarbij dat woningen op grote schaal efficiënt volgens circulaire principes gebouwd kunnen worden. Doordat biobased bouwmateriaal veel lichter is dan beton, neemt ook de impact van transport af.

Hierbij is de grote uitdaging ervoor te zorgen dat circulair bouwen ook echt een aantrekkelijke business case wordt. Pas dan wordt deze aanpak namelijk echt levensvatbaar. Daarom is er binnen de City Deal ruime aandacht voor hoe de verschillende financieringsvraagstukken van circulair bouwen kunnen worden opgelost. Het symposium geeft een podium aan best practices, in de hoop ervoor te zorgen dat circulair bouwen de nieuwe standaard wordt om aan de woningbouwopgave te werken.

 Zie ook 

Deel dit evenement

bottom of page