top of page

do 16 nov

|

Utrecht

Themasessie - Circulair Bouwen

Het Nieuwe Normaal, een circulair woningconcept, kennis van de markt en nog veel meer! Dit keer organiseren we de themasessie bij lid Dura Vermeer in Utrecht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Themasessie - Circulair Bouwen
Themasessie - Circulair Bouwen

Tijd en locatie

16 nov 2023, 13:30 – 17:00

Utrecht, Hertogswetering 157, 3543 AS Utrecht - Leidsche Rijn, Nederland

Over het evenement

Je bent van harte welkom vanaf 13:30. Het programma start om 14:00 uur waarbij drie experts optreden om hun kennis en ervaring met jullie te delen: Marrit van der Schaar (sr projectleider Provincie Utrecht), Gertjan de Werk (projectleider City Deal Circulair) en Ahmed Assad (manager conceptueel bouwen Dura Vermeer). Zoals je van ons gewend bent is ook deze themasessie interactief en wordt meepraten en het gesprek aangaan met elkaar zeer gewaardeerd. Kom ook en meld je!

Gertjan te Werk van City Deal Circulair geeft ons een update betreft de laatste stand van zaken over het Nieuwe Normaal en gaat dieper in op de, op Het Nieuwe Normaal,  doorgerekende concepten en wat dat nou precies betekent voor de toekomst van de bouw. Hij verbindt het rapport aan de actieagenda die vanuit de City Deal is opgesteld en geeft daarmee meteen een sneak preview van de volgende City Deal: toekomstbestendig bouwen, waarin (integrale) gebiedsontwikkeling centraal zal komen te staan.

Marrit van der Schaar is werkzaam als senior projectleider Versnelling Woningbouw bij Provincie Utrecht en zij verteld ons over het convenant Toekomstbestendig Bouwen dat inmiddels is ondertekend door meer dan 110 partijen. In het convenant wordt een integrale benadering nagestreefd door zes thema’s te benoemen: energie, circulair bouwen, natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen, gezonde leefomgeving en duurzame mobiliteit. Het convenant is er niet alleen om de indicatoren en normen aan te geven maar ook om een procesverandering tot stand te brengen. Door vooraan in het proces de afwegingen te maken stuit je later niet op de stapeling van ambities en meerkosten. Daarmee kun je dus sneller, duurzamer en goedkoper bouwen. Voor de conceptuele bouw geeft het convenant houvast wat er in de toekomst verwacht kan worden.

Dura Vermeer geeft ons inzicht in het proces van ontwikkelen van hun nieuwe biobased conceptwoning, genaamd AER. We gaan in gesprek met Ahmed Assad, manager Conceptmatige Woningbouw bij Dura Vermeer. Zoals Ahmed het zegt: Het doel is betaalbare duurzaamheid voor iedereen. Hoe gaan we dit met elkaar bereiken? Ahmed geeft ons een kijkje in het interne proces voor het ontwikkelen van circulair & biobased betaalbare conceptwoning van Dura Vermeer en deelt met ons de geleerde lessen. Het wordt een interactief gesprek, dus aarzel niet om vragen te stellen. Grijp deze kans en ga ook mee in gesprek! Samen komen we echt verder.

Programma

13:30 -17:00 incl de mogelijkheid om afsluitend te netwerken onder het genot van een drankje

Doelgroep

Alle leden van het Netwerk Conceptueel Bouwen, leden van Aedes, projectontwikkelaars (aankomend) conceptaanbieders, woningcorporaties, gemeentes en overheden en de toeleverende industrie.

Locatie

Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed

Hertogswetering 157, 3543 AS Utrecht - Leidsche Rijn

Parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving. Je kunt parkeren bij ene nabijgelegen parkeergelegenheid The Wall, deze parkeergelegenheid ligt op loopafstand (minder dan 500 meter) van Dura Vermeer. Bij binnenkomst wordt je kenteken gescand en je krijg geen kaartje. Je kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden. Eerste 2 uur zijn gratis en daarna betaal je op P1, P2 en P3: €1 per uur en op P4: €1,50 per uur.

Annuleren/No show

Moet je helaas toch annuleren voor een event van NCB? Laat het dan tijdig weten svp. Dit ivm de catering, parking en locatie kosten. Bij afmelding minder dan 72 uur voor het evenement, brengen wij €50 euro in rekening.

Tickets

 • NCB leden

  Ik ben NCB lid en krijg gratis toegang tot dit event.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • niet-NCB leden obv Factuur €50

  Door het kiezen van deze optie ontvangt ik een factuur van €50,00 voor dit event. Na betaling krijgt ik toegang tot het event.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Eenmalig Introducee

  Ik overweeg lid te worden van NCB en kom eenmalig gratis naar een NCB event.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page