top of page

ma 29 jun

|

Webinar

Webinar over de nieuwbouw van huurwoningen

Waar liggen kansen en uitdagingen voor nieuwbouw van sociale huurwoningen? Is er nog wel een business case? En hoe kunnen we de bouwkosten verlagen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar over de nieuwbouw van huurwoningen
Webinar over de nieuwbouw van huurwoningen

Tijd en locatie

29 jun 2020, 11:30 – 13:20

Webinar

Over het evenement

Olga Görts-van de Pas sluit aanstaande 29 juni aan bij de NVB Bouw webinar over de niuewbouw van huurwoningen. Inschrijven kan via de voglende link: https://www.nvb-bouw.nl/events/nvb-webinar-nieuwbouw-huurwoningen.html 

Graag nodigen we je uit voor het NVB Bouw webinar over de nieuwbouw van huurwoningen op maandag 29 juni van 11:30 tot 13:20.

 

In 2019 werd de helft van alle nieuwbouwwoningen verkocht aan beleggers en corporaties. En, beide groepen hebben de ambitie om ook de komende jaren veel nieuwbouwwoningen te kopen voor de verhuur. Kortom, een belangrijke opdrachtgever voor ontwikkelende bouwers, maar, ook een diverse doelgroep met veel specifieke wensen.

 

In het eerste uur van dit Webinar gaan Olga Görts-van de Pas (directeur Netwerk Conceptueel Bouwen), Harry Platte (directeur-bestuurder Parteon) en een NVB-lidbedrijf in gesprek. Waar liggen kansen en uitdagingen voor nieuwbouw van sociale huurwoningen? Is er nog wel een business case? En hoe kunnen we de bouwkosten verlagen. Ook bespreken we een hoopvol nieuw initiatief: de www.conceptenboulevard.nl . Maarten Georgius (Aedes, adviseur opdrachtgeverschap) laat ons deze nieuwe manier van opdrachtgeverschap zien. I.p.v. een gedetailleerd bestek kiest de corporatie tussen verschillende bouw concepten. Dit scheelt veel tijd en stelt woningbouwers in staat om verder te industrialiseren.

 

In het tweede uur nemen Robbert Arkenbout en Alexander Buijs (directors residential investments bij CBRE)  ons mee in de wereld van de beleggers: wat voor een type beleggers zijn er eigenlijk? Naar wat voor een soort woningen zijn zij op zoek? En wat betalen ze voor nieuwbouwprojecten? Ook gaan we in gesprek met Robbert/Alexander, een belegger en een NVB-lidbedrijf. We zullen het onder andere hebben over betaalbaarheid, doelgroepen (waar liggen de kansen) en geschikte locaties.

 

In beide sessies zal veel ruimte zijn voor vragen en interactie. En, het is ook mogelijk om alleen het eerste of gedeelte van het webinar bij te wonen.

Al enthousiast? Schrijf dan kan je je alvast inschrijven  via deze link: https://www.nvb-bouw.nl/events/nvb-webinar-nieuwbouw-huurwoningen.html 

 

Deel dit evenement

bottom of page