top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Het Netwerk zoekt een nieuwe directeur


Het Netwerk Conceptueel Bouwen zoekt een directeur.

Het afgelopen jaar is het focus van het netwerk komen liggen op de woningbouwmarkt. Het Netwerk Conceptueel Bouwen neemt het voortouw om die beter betaalbaar te maken. Het voert de regie met behulp van veranderprogramma’s: Opschalen, Baanbreken, Borgen en straks wellicht nog meer. Die programma’s vragen randvoorwaarden. Het NCB zorgt daarvoor. Deze nieuwe koers vraagt om versterking van de organisatie.

De afgelopen tijd combineerde Pieter Huijbregts de directiefunctie met zijn voorzitterschap van het bestuur. Die eerste functie draagt hij midden dit jaar over aan de nieuwe directeur. Wij zoeken daarvoor kandidaten die passen bij bijgaand profiel. Denk jij dat een geschikte kandidaat bent, laat het ons weten.

Een uitgebreide functie omschrijving ziet u hieronder of is hier te downloaden.

Een eerste gespreksronde zal plaatsvinden op woensdagochtend 22 mei.

 

Voor het Netwerk Conceptueel Bouwen zijn wij op zoek naar een ervaren leider met ruime kennis van conceptueel bouwen en een netwerk bij de corporaties, conceptaanbieder en/of industrie

Directeur (24 uur per week)

De Directeur van het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) is regievoerder en verbinder van het netwerk, dat bestaat uit 40 (bedrijfs)leden vanuit corporaties, conceptaanbieders en industrie. Tevens is de directeur aanjager en klankbord van diverse programma’s gericht op betaalbaar woningbouw en optimalisatie van de keten. De Directeur rapporteert aan het bestuur.

Het NCB bestaat momenteel uit 3 werknemers, een bestuur met 9 leden en programmamanagers als daar behoefte aan is. Het bestuur vergadert vijf à zes keer per jaar. Daarnaast is de directeur aanwezig bij diverse overleggen in de programma’s en de reguliere netwerkbijeenkomsten. Deze netwerkbijeenkomsten worden door hem/haar geïnitieerd en georganiseerd en vinden drie of vier keer per jaar plaats.

Voor de continuïteit van het netwerk is het van belang dat de directeur bereid is zich meerjarig te verbinden aan het netwerk, zich eigenaar voelt en gelooft in de missie van het netwerk.

Profiel Voor dit profiel zoeken wij een directeur die:

  • Intrinsieke gemotiveerd is om betaalbaar wonen mogelijk te maken middels conceptueel bouwen;

  • Al beschikt over een breed netwerk en dit verder uitbouwt door contact te onderhouden met leden van het NCB over strategie, beleid en diensten;

  • Contact zoekt met potentiele leden, daarmee continuïteit en groei van het netwerk borgt;

  • Ervaring heeft met het sturing geven aan complexe verandertrajecten;

  • Trends en ontwikkelingen volgt, belangrijke thema’s agendeert en voorstellen doet voor beleid en plan van aanpak;

  • Zorgdraagt voor het uitvoeren van het plan van aanpak;

  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten organiseert waarbij de directeur het vermogen heeft de sprekers en hun gedachtengoed tot hun recht te laten komen op het podium;

  • Sturing geeft aan de programmamanagers en afstemming tussen de programma’s borgt;

  • Sturing geeft aan communicatie en de back office

Reactie en procedure

Denkt u op basis van het beschreven profiel een geschikte kandidaat te zijn als directeur van het Netwerk Conceptueel Bouwen? Dan nodigen wij u graag uit om uw brief met CV te sturen aan het bestuur van het Netwerk Conceptueel Bouwen, t.a.v. de voorzitter Pieter Huijbregts, telefoon 06 51099812, e-mail: directie@netwerkconceptueelbouwen.nl Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page