top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Industriële woningbouwproductie 2020

Via LinkedIn lazen we afgelopen week een interessant artikel van Marjet Rutten over de verwachtte industriële woningbouwproductie 2020. Deze delen we graag met u!

Ieder jaar actualiseert Marjet Rutten de tabel met industriële woningbouwproductie. Inmiddels zijn meer mensen van nut en noodzaak van industriële bouw doordrongen. Dit wordt ook onderschreven door de Tweede Kamer (motie van Dik-Faber en Van Eijs). Toch stijgt de productie niet zo hard als eerder verwacht. Toch worden er voor 2020 in totaal 10.750 woningen uit de fabriek verwacht.

Industriële bouw gaat al lang niet meer om een paar pilots. In 2019 kwamen er meer dan 8.000 woningen uit de fabriek. Dat zijn er wel aanzienlijk minder dan partijen in hun orderportefeuille hadden. Als je kijkt bij alle partijen wat er niet door is gegaan in 2019 ondanks het feit dat bijna alles al wel ingepland stond dan gaat dat om 23 procent. 

Over Marjet Rutten

Marjet Rutten is vanaf 1998 actief in de bouw- en installatiesector. Door als publicist en presentator organisaties bewust te maken van de ontwikkelingen om hen heen en hen concrete handvatten te geven hoe zij daarop in kunnen spelen wil zij de binnen de sector bijdragen aan diens succes. Innovatie (de energietransitie, digitalisering en industrialisatie) en marketing zijn thema’s waar zij warm voor loopt.Publicaties

Regelmatig publiceert Marjet artikelen en boeken om de impact van de ontwikkelingen op een voor iedereen begrijpelijke manier over te dragen. Soms op eigen initiatief, maar ook in opdracht. Ze heeft inmiddels zes boeken op haar naam staan. De prikkelende titels staan symbool voor hoe zij de sector wil uitdagen.


Bron: LinkedIn, despreker.nl183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page