di 16 nov. | Fysieke locatie wordt later bepaald

Inspiratiesessie duurzaamheid: Het nieuwe perspectief - 16 nov

(let op datum gewijzigd) We nemen je mee op een inspirerende reis naar de toekomst van 2050. Wat voor perspectief biedt deze voor de bebouwde omgeving waarin wij leven?
Inspiratiesessie duurzaamheid: Het nieuwe perspectief - 16 nov

Tijd en locatie

16 nov. 13:30 – 16:30
Fysieke locatie wordt later bepaald

Over het evenement

In 2050 ben je er nog wel...maar 'hoe' ben je er dan nog als organisatie. Onze sprekers blikken graag samen met u vooruit. Sprekers oa.: Arie Voorburg.

*Kostenloos voor NCB-leden

Voor niet NCB-leden zijn er kosten verbonden aan dit event. Tenzij u met ons wil kennis maken. Ter introductie op lidmaatschap kunt u eenmalig gratis een van onze bijeenkomsten kosteloos bijwonen. Contact hierover? Mail ons

We nemen je mee op een inspirerende reis naar de toekomst van 2050. De wereld verandert, en de wereld verandert snel! De wereld van nu biedt eigenlijk alles aan. Hoe kan onze wereld er in 2050 uit zien? Welke scenario’s zijn er? Wat is onze meest gewenste toekomst? En wat biedt dit voor perspectief voor de bebouwde omgeving waarin we leven?

Spreker Arie Voorburg verzorgt een inleidende lezing gebaseerd op ‘signals of change’ en toekomstgericht onderzoek van honours academies in Nederland.  

Vervolgens vertelt een van onze leden over hun unieke duurzaamheidsprogramma.

Programma

13:30 uur Inloop 

14:00 uur Opening

14:15 uur Lezing - het nieuwe perspectief door Arie Voorburg (Systeemecoloog, Arcadis) Gespecialiseerd in duurzame stedelijke ontwikkelingen.  

15:15 uur Lezing Duurzaamheid (lid NCB)

16:00 uur Afronding en borrel

>> Meer weten over het programma? klik hier.

Kosten niet-leden

Voor niet NCB-leden zijn er kosten verbonden aan dit event. Tenzij u met ons wil kennis maken. Ter introductie op lidmaatschap kunt u eenmalig gratis een van onze bijeenkomsten kosteloos bijwonen.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Live aanwezigheid event
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement