top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Lancering van ✩ Aedes Flex '23 op Conceptenboulevard.nl

De speciale editie op de bestaande Conceptenboulevard.nl, die Aedes vereniging van woningcorporaties en Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting in samenwerking met het Netwerk Conceptueel Bouwen heeft ontwikkeld, is live gegaan.


De komende jaren zijn er fors meer woningen nodig. Woningcorporaties gaan meer tijdelijke woningen plaatsen voor urgente woningzoekers en ook andere woningzoekenden, zoals starters. Aedes heeft met 36 conceptaanbieders raamovereenkomsten gesloten om verplaatsbare woningen op tijdelijke locaties te leveren aan woningcorporaties. En met deze raamovereenkomst kunnen corporaties aan de slag om zelfstandig de flexwoningen in te kopen.


Aedes Flex '23

Om de inkoop voor woningcorporaties makkelijker te maken, heeft Aedes het Netwerk Conceptueel Bouwen gevraagd een speciale editie te ontwikkelen op de bestaande Conceptenboulevard.nl, namelijk Aedes Flex ’23 waarop de 36 bouwbedrijven gedurende 1 jaar hun tijdelijke woning(en) op kunnen plaatsen.

De raamovereenkomst

De raamovereenkomst die Aedes heeft afgesloten, bevat verschillende percelen en per perceel vraagt een corporatie in een zogenoemde minicompetitie een offerte op bij de conceptaanbieder. Conceptenboulevard.nl geeft corporaties inzicht in welke flexwoningen, per perceel en PMC, aanbieders kunnen leveren. Corporaties kunnen vervolgens via mini-competities op zoek naar de conceptaanbieder die, binnen de afspraken van de raamovereenkomst, het beste bij hen past. Deze uniforme aanpak zorgt voor duidelijkheid over de kwaliteit, leveringszekerheid en korte doorlooptijden.


 

De Conceptenboulevard.nl biedt de bezoeker in enkele stappen een overzicht van het aanbod van woningbouwconcepten die passen bij de vraag. Bovendien biedt de boulevard voor de overige partijen binnen de bouwsector een mooie inkijk en benchmark op het gebied van innovatieve woningbouwconcepten.


 

128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page