top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Netwerk Conceptueel Bouwen breidt uit!


Welkom ERA contour, Rensa Family en Ter Steege Holding binnen het Netwerk Conceptueel Bouwen. Wij vroegen hen zich aan ons voor te stellen.


ERA Contour | website |

ERA Contour creëert ruimte. Samen met hun klanten bedenken en maken zij buurten en wijken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Al jarenlang ontwikkelen en bouwen zij woningen in de stad. Niet alleen voor derden, maar ook in eigen ontwikkeling. Met veel creativiteit, inzet en samenwerking maken zij steden sterker. 

ERA Contour is onderdeel van TBI.


Wat brengt ERA Contour naar het NCB? ERA gaat zich nog meer richten op 'eigen ontwikkeling'. De conceptontwikkeling, afgestemd op de leef- en woonstijl van de individuele woonconsument -een puur kwalitatieve aanpak dus- komt daarin centraal te staan. ERA legt een steeds grotere nadruk op de relatie tussen het functioneren van steden als geheel en het daarbinnen creëren van aantrekkelijke woonmilieus. 'Werken aan sterke steden' wordt dat streven ook wel genoemd. Samenwerking met gemeenten, marktpartijen, maatschappelijke groepen en andere betrokkenen is hierbij essentieel.


 

Rensa Family | website |

Rensa Family is een technische groothandel voor de professionele installateur in de bouw- en installatiebranche.


Wat brengt Rensa Family naar het NCB? Zij zien enorme kansen in de markt als het gaat over conceptueel en industrieel bouwen en willen hier graag op inspelen door passende dienstverlening aan te bieden. Zij hebben veel ken nis in huis van verschillende producten en productgroepen en kunnen daarom oplossingen bieden die voor anderen onbekend of niet mogelijk zijn.


Voor welke uitdaging staat Rensa Family?  De technische groothandel is een tussenpartij die in de veranderende maatschappij haar kracht zal moeten halen uit het zijn van het platform tussen de leveranciers en de klant (installateurs in dit geval). Als ze hier niet op inspelen bestaat het risico dat de rol van de technische groothandel uiteindelijk verdwijnt. De uitdaging is om de rol van platform in de keten op te pakken en dit zo slim mogelijk in te richten.

 

Ter Steege Holding | website |

Ooit begonnen als bouwbedrijf bestaan de activiteiten van Ter Steege Groep nu uit veel meer dan bouwen alleen. De Bouw Vastgoed-divisie is nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud.

De Ter Steege Groep is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Het familiekarakter heeft een grote invloed op de ontwikkeling en de cultuur van de Ter Steege Groep. Niet het winstoogmerk van de aandeelhouder is maatgevend, maar de langetermijnvisie en ondernemersmentaliteit.


Wat brengt Ter Steege Holding naar het NCB? Ter Steege levert al meer dan 100 jaar met elkaar een bijdrage aan een steeds veranderende maatschappij.  Dat doen ze door een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en de maatschappij. 


 


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page