top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Opleidingsprogramma conceptueel bouwen

Bijgewerkt op: 30 nov. 2021

Nederland zal de komende tien jaar 1 miljoen woningen moeten bouwen. Deze grote opgave vraagt om een andere manier van werken. Van traditioneel opdrachtgeverschap naar conceptueel bouwen en van individueel inkopen naar collectief. Om Slimmer, Schoner, Sneller en meer Betaalbaar te bouwen. De opleiding het Ontwikkelparcours van het programma De Bouwstroom levert hieraan een belangrijke bijdrage. Met dit programma willen wij, het Netwerk Conceptueel Bouwen, Aedes en bouw-opleidingscentrum Brickton nieuwbouw verbeteren, innovatie op gang brengen, versnellen en kosten besparen.

 

Bent je totaal niet bekend met conceptueel bouwen? Of juist sceptisch, maar toch nieuwsgierig? We bieden hiervoor een 1-daagse training. Lees meer, via: Hoezo Conceptueel Bouwen?

 

Verschillende modules Ontwikkelparcours In deze opleiding leer je alle basiskennis over de overgang van de traditionele manier van bouwen naar conceptueel bouwen. En alles over de transitie van individueel inkopen naar collectief opdrachtgeverschap.

Het ontwikkelparcours bestaat uit vier modules. Dit zijn:

  • De driedaagse basistraining Het fundament conceptueel bouwen.

  • De training van het Parcours voor gevorderden beslaat drie keer een tweedaagse training.

  • Het expert parcours voor verandering om de interne cultuurverandering te versnellen.

  • Expert modules waarin corporatiemedewerkers zich kunnen verdiepen in aspecten van conceptueel bouwen.

Basistraining Tijdens Het fundament conceptueel bouwen leer je alle belangrijke aspecten kennen die bepalend zijn voor het succes van conceptueel bouwen. Eind augustus start de driedaagse basistraining weer op diverse locaties in Nederland. De training is relevant voor alle corporatiemedewerkers en commerciele afnemers die een rol hebben in het bouwproces: van bestuurder/directeur tot projectleider en van onderhoudsmedewerker tot woonconsulent. Voor corporatie bestuurders is er een aparte driedaagse basistraining op twee locaties in het najaar van 2021.

Deelname aan de driedaagse training kost € 1.250,-. Ga voor meer informatie en aanmelding naar Wat doe jij morgen?

Training voor gevorderden Het Parcours voor gevorderden neemt je mee in de verdere verdieping en professionalisering van het transactieproces van conceptueel bouwen. Deze gevorderdentraining wordt in het najaar van 2021 gelanceerd en is relevant voor managers Vastgoed, projectleiders, projectontwikkelaars en inkopers.


Ga voor meer informatie en aanmelding naar Wat doe jij morgen?

Lees meer, via onderstaande download:

Onepager Parcours voor Gevorderden v2
.pdf
Download PDF • 40KB

Voor meer informatie neem contact op met Lajos Walbeek of om je aan te melden via lajos@brickton.nl of 06 52 82 69 28

59 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page