• Netwerk conceptueel bouwen

Opleiding conceptueel bouwen

Bijgewerkt: jul 16

Nederland zal de komende tien jaar 1 miljoen woningen moeten bouwen. Deze grote opgave vraagt om een andere manier van werken. Van traditioneel opdrachtgeverschap naar conceptueel bouwen en van individueel inkopen naar collectief. Om Slimmer, Schoner, Sneller en meer Betaalbaar te bouwen.

De opleiding het Ontwikkelparcours van het programma De Bouwstroom levert hieraan een belangrijke bijdrage. Met dit programma willen wij, het Netwerk Conceptueel Bouwen, Aedes en bouw-opleidingscentrum Brickton nieuwbouw verbeteren, innovatie op gang brengen, versnellen en kosten besparen.

Verschillende modules In deze opleiding leer je alle basiskennis over de overgang van de traditionele manier van bouwen naar conceptueel bouwen. En alles over de transitie van individueel inkopen naar collectief opdrachtgeverschap.

Het ontwikkelparcours bestaat uit vier modules. Dit zijn:

  • De driedaagse basistraining Het fundament conceptueel bouwen.

  • De training van het Parcours voor gevorderden beslaat drie keer een tweedaagse training.

  • Het expert parcours voor verandering om de interne cultuurverandering te versnellen.

  • Expert modules waarin corporatiemedewerkers zich kunnen verdiepen in aspecten van conceptueel bouwen.

Basistraining Tijdens Het fundament conceptueel bouwen leer je alle belangrijke aspecten kennen die bepalend zijn voor het succes van conceptueel bouwen. Eind augustus start de driedaagse basistraining weer op diverse locaties in Nederland. De training is relevant voor alle corporatiemedewerkers en commerciele afnemers die een rol hebben in het bouwproces: van bestuurder/directeur tot projectleider en van onderhoudsmedewerker tot woonconsulent. Voor corporatie bestuurders is er een aparte driedaagse basistraining op twee locaties in het najaar van 2021.

De trainingslocaties zijn veilig en volledig coronaproof. Deelname aan de driedaagse training kost € 1.250,-. Ga voor meer informatie en aanmelding naar Wat doe jij morgen?

Training voor gevorderden Het Parcours voor gevorderden neemt je mee in de verdere verdieping en professionalisering van het transactieproces van conceptueel bouwen. Deze gevorderdentraining wordt in het najaar van 2021 voor het eerst gegeven en is relevant voor managers Vastgoed, projectleiders, projectontwikkelaars en inkopers.

De drie tweedaagse trainingen staan gepland op 30 september en 1 oktober 2021, 2 en 3 december 2021 en 3 en 4 februari 2022. Ze vinden plaats op de trainingslocatie van Brickton in Lijnden. Deze locatie is coronaproof ingericht.


Lees meer, via onderstaande download:


Onepager Parcours voor Gevorderden v2
.pdf
Download PDF • 40KBVoor meer informatie neem contact op met Gerben Willems of om je aan te melden via gerben@brickton.nl of 06 424 210 05.

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven