top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Publicatie: De Woonstandaard versie 3.1

Vandaag publiceren wij De Woonstandaard 3.1 (maart 2024). Samen met  Aedes  en externe experts en de kritische blik van  onze  NCB leden is deze  actualisatie  tot stand gekomen. 

 

Deze versie bevat geen grote inhoudelijke wijzigingen. Voor overzicht en helderheid publiceren we  een revisielijst waarop de wijzigingen staan uitgeschreven.  Deze is, net als De Woonstandaard 3.1, te downloaden via  www.conceptueelbouwen.nl/dewoonstandaard

 

In  De Woonstandaard 3.1  is de leesbaarheid geoptimaliseerd. En zijn  diverse  teksten geactualiseerd, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitsborging. Dit is direct zichtbaar in de checklist proceskwaliteit in deel 1 van De Woonstandaard. In de LLB PMC’s zijn de GO’s aangescherpt.  En zijn er prestatie-eisen op het gebied van gebruikskwaliteit en algemene ruimten toegevoegd.  Ook de bijlagen zijn voorzien van extra en actuele informatie als het gaat om het financiële toetsingskader en garanties en waarborgregelingen. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de revisielijst. 

 

Wens  je een hardcopy? Meld dit via:  info@netwerkconceptueelbouwen.nl 

184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page