top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Terugtreden Pieter Huijbregts als voorzitter NCB

Dertien jaar na oprichting van het Netwerk Conceptueel Bouwen, draagt oprichter en bestuursvoorzitter Pieter Huijbregts zijn werkzaamheden over aan Klaas Droog.

"In 2007 werd het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) opgericht. Sindsdien hebben we veel bereikt. Conceptueel bouwen is inmiddels in de sector breed bekend en de NCB organisatie heeft een breed pakket aan diensten ontwikkeld. Bij de CB-Academie kan iedereen leren hoe het best met conceptueel bouwen te werken is. In het programma De Bouwstroom faciliteert het NCB het bundelen van de inkoop van projecten tot bouwstromen. Met het programma Legoliseren stimuleert en steunt het NCB conceptaanbieders en industriële partijen bij het ontwikkelen van modules die op grote schaal industrieel te produceren zijn. En met het programma Baanbreken werkt het NCB toe naar nieuwe concepten die inspelen op actuele trends in de samenleving. De NCB organisatie is in een nieuwe fase aanbeland die vraagt om consolidatie en verdere groei. 

Dit moment heb ik aangegrepen om ruimte te maken voor anderen. Ik was in 2007 de oprichter van het Netwerk Conceptueel Bouwen en was er daarna in tal van functies, de laatste jaren ook als voorzitter, actief bij betrokken. In vertrouwen draag ik mijn stokje nu over aan de nieuwe voorzitter Klaas Droog en de nieuwe directeur Olga Görts. Ik wens hen veel succes in deze nieuwe fase."


// Pieter Huijbregts. 

"We zijn Pieter zeer erkentelijk voor zijn inzet voor het NCB. Daarom organiseren we te zijner ere op de eerstvolgende 'live' bijeenkomst van het NCB een afscheid. U ontvangt hierover nog bericht." // Bestuursvoorzitter NCB, Klaas Droog.


250 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page