• Netwerk conceptueel bouwen

Heeft u zich al aangemeld voor het Netwerkevenement van het NCB op 21 mei?


Op dinsdag 21 mei organiseert het Netwerk Conceptueel Bouwen een inspirerende netwerkbijeenkomst met als hoofd thema Baanbreken.

In Nederland zijn jaarlijks 75000 nieuwe woningen nodig voor het groeiende aantal huishoudens . Daarbovenop komt de nieuwbouw ter vervanging verouderde woningen. Een groot deel van die woningen is nodig voor de onderste helft van de woningmarkt. Die mensen hebben een groot belang bij betaalbare woningbouw. Omdat betaalbaarheid en beschikbaarheid steeds meer onder druk komen, heeft het Netwerk Conceptueel Bouwen het, samen met Aedes, op zich genomen om tot een betaalbare woningbouwmarkt te komen. Zij werkt met verschillende veranderprogramma’s.

Eén ervan is Baanbreken. Dat wil tot aanbod van concepten komen waar dat nog gemist wordt. Welke doelgroepen moeten daarmee worden bediend, hoe groot is hun vraag, aan welke eisen moet dat aanbod voldoen, in welke trends moet het passen en welke beweging is er al het aanbod die kan worden versterkt? Dit zijn de vragen die de komende netwerkbijeenkomst worden besproken.

We hopen u deze dag te mogen verwelkomen bij het Nut42 in Beesd.

Meld u aan via deze link!

#NCB #DeBouwstroom #Baanbreken #Netwerkbijeenkomst

10 keer bekeken0 reacties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen

 

06-42 54 97 45

info@netwerkconceptueelbouwen.nl

Adres: Postbus 295, 5670AG, Nuenen

kvk: 17252320

btw: 8207.89.823.B.01

iban: NL02 RABO 0152 3433 69

  • SoundCloud - grijze cirkel
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

© Stichting Netwerk Conceptueel Bouwen 2020  | Privacy beleid