top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

MorgenWonen (VolkerWessels) assembleert vandaag haar 1500ste woning

Bijgewerkt op: 9 sep. 2019


Maandagochtend 17 juni 2019, Robin Seppenwoolde (derde van rechts) en zijn montageteam bij de start van de assemblage van de 1500e MorgenWonen-woning in Geleen.

Een feestelijke dag vandaag voor MorgenWonen: door de continue bouwstroom van 440 woningen per jaar worden er anno 2019 iedere dag ergens in Nederland door MorgenWonen (een VolkerWessels product) twee nieuwe Nul-op-de-Meter woningen geassembleerd. De 1500e woning krijgt een eervolle plek aan de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen.

Industrialisatieslag

In 2013 startte VolkerWessels met de bouw van een unieke fabriek die comfortabele en duurzame woningen aan de lopende band kon produceren. Door deze industrialisatieslag werd een oplossing gecreëerd voor het in de bouw ontstane tekort aan vakmanschap. Tevens werd een manier gevonden om prijsstabiliteit te creëren en werden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid grote stappen gezet ten opzichte van het traditionele bouwproces.

Drie type woningen en variatie

Daar waar MorgenWonen in 2013 begon met één type woning die uit de fabriek vertrok, telt vandaag de dag het assortiment van MorgenWonen drie verschillende type woningen waarmee op uiteenlopende wijze te variëren valt. Met deze moderne producten worden succesvol uiteenlopende segmenten bediend, van het goedkope tot het midden segment. Voor meer informatie, kijk op www.morgenwonen.nl.


29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page