top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Gemakkelijk een keuze maken tussen de verschillende woonconcepten?

Bezoek op dinsdagmiddag 24 september het Bouwstroom Event (12:30-17:00uur) en krijg antwoorden. Tip: Kom met meerdere collega’s waardoor je álle concepten kunt bezoeken. 


Voor wie? 

Dit event is gericht op NCB-leden en Corporaties. Bent u geen van beide? Vraag naar de mogelijkheden van deelname via info@netwerkconceptueelbouwen.nl. Of wellicht kunt u een corporatie over dit event tippen in uw netwerk. 

NCB-leden hebben vrije toegang en is voor alle corporaties gratis toegankelijk.  


Wat mag u verwachten? 

Deze middag staat in het teken van samen bouwen aan bouwstromen. Hiervoor heeft het NCB de online Conceptenboulevard gerealiseerd die deze middag feestelijk wordt gelanceerd. Samenwerken begint bij elkaar ontmoeten en werken vanuit hetzelfde vertrekpunt. Vandaar mag u deze middag ook een inspiratievolle kennissessie verwachten omtrent conceptueel bouwen. Hoe werkt dat dan binnen uw organisatie?  Vanuit welke ‘afspraken’ kun je gaan samenwerken met andere partijen en hoe organiseer je dat dan?  

Na dit plenaire gedeelte heeft u dé kans om met drie conceptaanbieders in gesprek te gaan. Meer informatie hierover op de pagina van aanmelden: Pagina van aanmelden 


Aanwezige 

De Conceptenboulevard wordt gelanceerd door gedeputeerde Erik van Merrienboer (Ruimte en Wonen Provincie Noord-Brabant) en Aedes voorzitter Marnix Norder. Zij zoomen in op de uitdagingen die zij zien omtrent betaalbare nieuwbouw. Welke oplossingen en prioriteiten zien zij aan de onderkant van de woningbouwmarkt en welke rol neemt transparantie en samenwerking hierbij in?  

Aanjager en verbinder binnen Bouw & Industrie Brigitte Berends zal de dagvoorzitter zijn. 


Zien wij u 24 september? Schrijf u in, er is beperkte beschikbaarheid! 

Laat u meevoeren op de stroming en schrijf u in voor (maximaal) drie sessies vòòr 24 september 2019. Vanaf 12.30uur staat de koffie en thee voor u klaar met een broodje in Rosmalen (Heijmans, Graafsebaan 65).  Het programma start vanaf 13.00. Rond 17:00 sluiten we af met een borrel. 


 

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page