top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

NCB en Aedes tekenen overeenkomst met Brickton voor opleiding

Bijgewerkt op: 23 jul. 2020

Gisteren hebben wij de overeenkomst ondertekend voor het gezamenlijk ontwikkelen van opleidingen binnen programma De Bouwstroom. Een eerste stap voor de ontwikkeling van verschillende leerlijnen voor de sector. Allen om de bouwsector te stimuleren anders te werken; van ontwikkelen van nieuwbouwprojecten naar inkopen van bestaande woningconcepten.

Samen iets blijvends creëren. Aedes.nl, Netwerk Conceptueel Bouwen en Brickton slaan de handen ineen omdat wij sterk geloven in een opleiding die waarde toevoegt. Want de uitdagingen in onze sector vragen om vernieuwing, versnelling, verbetering, innovatie, bouwstromen, het verlagen van kosten en het borgen van continuïteit. Voor corporaties en professionals, voor de gehele keten.


Na een succesvolle uitvoer van de, reeds bestaande, basistraining 'conceptueel werken' is er vanuit de feedback de behoefte ontstaan voor de doorontwikkeling. Een opleidingsprogramma dat bijdraagt aan een belangrijke cultuurverandering bij woningcorporaties en de gehele sector: van traditioneel naar conceptueel inkopen en bouwen. De impact van deze strategische keuze vraagt om een vereende inspanning. Aedes, Netwerk Conceptueel Bouwen en Brickton vinden elkaar hierin als complementaire partners.

De woningbouwsector staat onder enorme druk, dus deze cultuurverandering vraagt om een gedegen opleiding. De eerste trainingen zullen dit najaar al starten. Zodat corporaties met de juiste kennis kunnen bijdragen aan de verandering in de sector.

We zien ernaar uit om met de eerste deelnemers aan de slag te gaan. Houd onze websites in de gaten voor het programma en de aanmeldingen.113 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page