top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Ons netwerk groeit; drie nieuwe leden Netwerk Conceptueel Bouwen

Vanaf nu verwelkomen we ook BUVA, Elk en GROHE binnen het Netwerk Conceptueel Bouwen. Wij vroegen hen zich aan ons voor te stellen.


BUVA | website |

BUVA biedt oplossingen en systemen aan voor een veilige en duurzame schil van de woning en voor een gezond binnenklimaat. Zij richten ons op marktspelers die actief zijn in de woningbouw en renovatiemarkt.


Met meer dan 75 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar in het dagelijks leven van bewoners op het gebied van een gezond binnenklimaat en veilig afgesloten ramen en deuren. BUVA wordt gezien als een strategische partner in de bouwkolom. Door te innoveren en intelligente combinaties te maken tussen producten, diensten en prestaties kunnen zij de specifieke segmenten in de bouwkolom maximaal bedienen.

 

Elk | website |

"Door sociaal en technisch te innoveren de transitie naar duurzame en vitale wijken versnellen. Voor iedereen! " Dat is de ambitie van de elk® groep. Vanuit de overtuiging dat elk mens recht heeft op een fatsoenlijke, energiezuinige en betaalbare woning in een veerkrachtige wijk.

Wat brengt Elk naar het NCB? Als specialist in de gebouwde omgeving brengt de elk® groep een ander geluid. Zij geloven dat in de bestaande wijken de kansen voor het oprapen liggen. Daarom ontwikkelden zij hun concept: TransforMEER met elk®. Met TransforMEER creëert elk® meer betaalbare en duurzame woningen in de wijk. Tot wel 50% extra woonruimte. Daarmee stimuleren zij de doorstroming naar passende woningen, behouden ze het karakter van de wijk én bevorderen ze de leefbaarheid, inclusiviteit en sociale cohesie. En dat alles doen ze snel. In behapbare stappen én met een goed doordachte bewonersreis.


Voor welke uitdaging staat Elk? Samen met woningcorporaties en andere vastgoed professionals gaat elk® groep de uitdagingen aan op het gebied van beschikbaarheid, duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid van de gebouwde omgeving. elk® transformeert, verduurzaamt, renoveert en onderhoudt wijken. Met nieuwe bouwsystemen, circulaire materialen, klimaatvriendelijke bouwplaatsen en een excellente bewonersreis. elk® gaat daarbij voor een blijvende positieve impact op mensen en het milieu!

 

GROHE | website |

GROHE is wereldmarktleider op het gebied van sanitair. Vanuit vijf duurzame productielocaties produceert GROHE sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Streven naar de hoogste mate van duurzaamheid vormt een integraal en essentieel onderdeel van GROHE’s DNA en vormt naast kwaliteit, technologie en design de kernwaarde van het merk. GROHE streeft voortdurend naar een volledig duurzame benadering die in gelijke mate gericht is op de vastgestelde kernactiviteiten van medewerkers, leveranciers, klanten, processen, producten en maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Wat brengt GROHE naar het NCB? GROHE denkt graag actief mee in oplossingen met de verschillende partijen (ontwikkelaars, corporaties, architecten, gemeenten en bedrijven uit de branche) om te komen tot slimmer, meer betaalbaar en sneller bouwen.

Daarnaast hopen ze ook andere belanghebbende partijen die ze spreken, maar die zich nog niet hebben aangesloten, enthousiast te maken om zich ook te verbinden aan het NCB. Samen sta je nog altijd sterker.

 

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page