top of page
  • Foto van schrijverNetwerk conceptueel bouwen

Ons netwerk groeit; drie nieuwe leden Netwerk Conceptueel Bouwen

Vanaf nu verwelkomen we ook Mooiland, Bouwbedrijf van Monfort BV en Wago NL BV binnen het Netwerk Conceptueel Bouwen. Wij vroegen hen zich aan ons voor te stellen.


Mooiland | website |

Als woningcorporatie huisvesten ze ruim 50.000 mensen in 22.500 woningen verspreid over heel Nederland. Het grootste deel van de sociale huurwoningen staat in Noordoost-Brabant, Gennep en in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en omgeving. Mooiland geeft thuis door een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te bieden aan mensen die daarin niet zelf kunnen voorzien. Mooiland is een corporatie die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor bewoners en voor samenwerkingspartners. Een corporatie die weet wat er speelt, met oog voor sociale vraagstukken en voor prettig wonen in de wijk.

 

Bouwbedrijf van Montfort BV | website |

van Montfort is een startende conceptueel bouwer. Ze ontwikkelen zelf en zijn sterk in renovatie. Het bouwbedrijf wilt zich graag meer profileren in de markt en mee in de beweging van het conceptueel bouwen. Woningcorporaties zijn voor van Montfort vaste opdrachtgevers waar ze veel waarde aan hechten en ze doen dit dan ook graag samen.


Welke uitdaging ziet van Montfort? Hoe kunnen we in zowel de nieuwbouw als in de renovatie een concept aanbieden dat stuurt op de markt en dat toekomst bewust, betaalbaar en marktconform is.


Wat brengt van Montfort naar het NCB? van Montfort deelt en ontvangt graag kennis. Daarnaast is netwerken en andere partijen leren kennen een waardevolle toevoeging. Het gebruik maken van de online tools ziet van Montfort ook zeker als reden om lid te zijn van het NCB.

 

Wago NL BV | website | video

Wago NL is een erkend leverancier binnen de elektrotechnische branche. Ze helpen de klant om slimmer, sneller en veiliger te kunnen verbinden op het gebied van elektro.


Wat brengt Wago NL BV naar het NCB? Wago NL wilt graag hun kennis delen over de aanleg en kwaliteit van de installaties en manieren van werken binnen de conceptuele bouw. Ze willen hierin graag delen en meedenken om dit veilig, efficiënt, circulair en onderhoudsvrij te kunnen installeren.

 


51 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page